De ce turiștii ajunși în București preferă cazarea în apartamente în regim hotelier

De ce turiștii ajunși în București preferă cazarea în apartamente în regim hotelier

Statisticile arată că turismul este în creștere în România, numai Bucureștiul atrăgând, anual, peste 2 milioane de turiști străini, devenind capitala europeană cu cea mai mare creștere a numărului de vizitatori. Astfel, numărul cazărilor disponibile în Capitală este, și el, tot mai mare, cele mai căutate variante fiind apartamentele în regim hotelier.

Așadar, cazarea în regim hotelier câștigă tot mai mult teren în fața clasicelor unități hoteliere, reprezentând, la ora actuală, cea mai căutată variantă de cazare pe termen scurt în București.

Iar asta deoarece închirierile în regim hotelier întrunesc condiții mult mai bune decât multe dintre hoteluri și pensiuni, iar asta din toate punctele de vedere, astfel că turiștii, dar și oamenii de afaceri care vin în interes de serviciu în București, și-au reorientat opțiunile către aceste variante de cazare.

Ce avantaje oferă cazarea într-un apartament în regim hotelier

Cei care optează pentru o astfel de cazare în București se declară mulțumiți, în primul rând, de faptul că au scăpat de interacțiunea cu personalul hotelier care, în trecut, le-a creat anumite neplăceri.

Mai apoi, alegerea unui apartament în regim hotelier le oferă și mai multă intimitate decât o unitate clasică de cazare și, din punct de vedere al prețului, poate fi chiar mai avantajoasă.

În plus, chiar și din punct de vedere al confortului, cazarea în regim hotelier are un plus, existând posibilitatea închirierii chiar și a unor apartamente de lux sau a unor apartamente pentru întâlniri de afaceri.

My Hotel Apartments, de exemplu, este una dintre firmele din București care oferă cazări în regim hotelier în zona de nord a Capitalei. Turiștii pot opta pentru apartamente cu 2 sau 3 camere, iar o astfel de cazare este dotată cu aer condiționat, cadă cu hidromasaj, televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm, prosoape și lenjerie de 5 stele, pastă de dinți, gel de duș, șampon și aparat de bărbierit, tacâmuri și veselă pentru 6 persoane, mașină de spălat rufe cu uscător și mașină de spălat vase.

În plus, la cerere pot fi asigurate inclusiv servicii de călcat și spălat, iar turiștii care au nevoie închirierea unei mașini sau de transfer de la și spre aeroport, pot beneficia inclusiv de astfel de servicii.

Apartamente în regim hotelier în zona de nord a Capitalei

Zonele în care My Hotel Apartments pune la dispoziția turiștilor apartamente de închiriat în regim hotelier cu 2 sau 3 camere sunt:

 • Grădina Zoologică
 • Pădurea Băneasa
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă București
 • Muzeul de Artă Veche Apuseană
 • Therme
 • Băneasa Shopping City
 • parcul de distracții indoors Grand Combo
 • Lacul Băneasa
 • Parcul Herăstrău
 • Ambasada SUA
 • Ikea București
 • Aeroportul Internațional București Băneasa.

Așadar, cazările în regim hotelier câștigă tot mai mult teren în fața clasicelor hoteluri și pensiuni nu doar datorită prețurilor mai avantajoase, ci și datorită intimității oferite, pe care oricine și-o dorește într-o vacanță sau într-o călătorie de afaceri, precum și datorită condițiilor deosebite și confortului sporit.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.