Anunt- AHC Dunarea Calarasi

AHC Dunarea Calarasi anunta infiintarea echipei a II-a de handbal masculin, ce va fi inscrisa in noul sezon 2018-2019 al Diviziei A, seria A.
Acest proiect, al echipei a doua, sustinut de actionari, staff administrativ si tehnic, necesar si dorit, este realizat in completarea Scolii de Handbal AHC Dunarea Calarasi, pentru a realiza in viitor o linie continua, de la minihandbal spre juniorat, apoi catre echipa a doua, pentru saltul la prima echipa al handbalistilor calaraseni.
Potrivit regulamentului Diviziei A, AHC Dunarea Calarasi II este obligata sa foloseasca in timpul jocului cel putin trei jucatori sub 22 de ani. Din acest motiv, dar si pentru a avea in lotul de prima liga, Liga Zimbrilor, cat mai multi calaraseni, clubul are un parteneriat cu Clubul Sportiv Scolar Calarasi pentru a prelua, dupa juniorat, pe tinerii handbalisti calaraseni. Astfel, juniorii CSS Calarasi pot urma exemplele lui Cezar Cristescu, care a debutat in prima liga la 15 ani, sau Dani Panait, care au fost convocati, si au jucat pentru echipa nationala de juniori a Romaniei.

sursa: pagina de facebook/Ahc Dunarea Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.