Voi, stiti ce este acela un salon de masaj erotic?

 

Voi, stiti ce este acela un salon de masaj erotic? Ati intrat vreodata intr-un astfel de salon masaj erotic? Ce parere aveti despre oamenii care intra, ori care frecventeaza un salon de masaj erotic? Vezi aici un salon de: masaj erotic in Bucuresti. Grele intrebari, asa e? Haideti sa le luam pe rand.

double-essence-erotic-massage Foarte putini cunosc adevarul despre un salon de masaj erotic Inainte de anii „89 nu erau asa ceva la noi. Dupa revolutie ele au fost vazute drept ceva inutil.  De ce ar fi necesare astfel de saloane?

Utilitatea lor este si acum neinteleasa, asa ca ele sunt privite oarecum cu dispret. A lucra cinstit intr-un asemenea loc este echivalent cu a fi prostituata. Si, in fond: ce fel de clienti vin p-acolo?

Da, asta este urmatoarea intrebare. Cine frecventeaza aceste saloane? O precizare scurta inainte: nu am facut un studiu in acest sens, datele nu sunt 100% corecte. Am cunoscut pe cineva din interior (avea in familie pe cineva care se ocupa de: angajari masaj erotic ), dar datele sunt destul de vechi. Oricum, interesante si ele, pentru ca ele vin din perioada in care aceste saloane abia aparusera. Asadar:

1. Oameni care mersesera p-afara. Afara a se citi occident, pentru ca oricat de deschise erau alte tari comuniste, tot n-aveau astfel de saloane. Nu gaseai asa ceva nici in Cehoslovacia, nici in Ungaria, nici in democratica Yougoslavie. Era interesant cum acei oameni spuneau exact ce vazusera in America si voiau fix aceasi chestie. Nu erau interesati deloc de altceva, vroia fix asa ceva…

2. Elevii si studentii care vazusera asa ceva in filme. Nu doar la filmele cu bulina.

3. Era un public destul de ciudat, pe care-l miroseai imediat: cei care au trecut pragul unor astfel de saloane, afara. Unii erau sinceri si spuneau. Altii, insa, nu voiau sa dea de gol. Familie, serviciu, chestii d’astea. Nu conta ca le erau utile si a fost placuta sederea.

Iar legat de rusinea de a intra intr-un salon, lucrurile stau in felul urmator (povestit tot din acea sursa): cica in fata acelui salon statea zilnic cate un paparazzi care abia astepta vreo vedeta sa intre. Care vedete, unele intrau de buna voie (si anuntau asta), iar altele incercau tot felul de artificii:,faceau rost de numarul de telefon si faceau un fel de comanda acasa (pe vremea cand acest lucru nu era oficial posibil). Nu mai stiu ce vedeta a fost “prinsa” asupra acestui fapt si data in nu stiu ce revista).

Acum problema e rezolvata cu comenzile pe internet. Asa se procedeaza la BLACK VELVET.

 

2 gânduri despre “Voi, stiti ce este acela un salon de masaj erotic?

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.