Ce să știi când cauți în Cluj apartamente de închiriat?

cluj-apartamente-de-inchiriatGoana după apartamente de închiriat nu se sfârșește niciodată. Când ai impresia că în sfârșit ai găsit ceea ce îți trebuie… surprize – surprize! Nimerești un proprietar neserios, te trezești că ai de plătit la întreținere de te usucă la buzunar, ba că ai vecini prea gălăgioși sau murdari și tot așa. E foarte dificil să dai peste ceva după gustul tău.
În condițiile în care acum toată lumea caută chirii, și mai greu îți vine să scotocești prin muntele de oferte imobiliare propuse pe diverse site-uri și platforme online. Sigur nu ieși prea repede la capăt dacă nu pornești căutarea având o serie de criterii bine determinate.
Ce e bine să știi când cauți în Cluj apartamente de închiriat?

In primul rând, este bine să cunoști prețurile practicate în funcție de zona în care ai vrea să locuiești pentru perioada de timp deja aproximată. În acest sens, te poți ghida după surse sigure de informații care oferă statistici actualizate, cum este portalul online Compari Imobiliare. De altfel tot aici ai la dispoziție peste 200.000 de anunțuri imobiliare dintre care poți alege. E practic imposibil să nu găsești măcar câteva care să se plieze nevoilor tale și cerințelor pe care le ai.
Ca să îți fie mai simplu, te sfătuiesc să te orientezi după cele care vin cu suficiente informații încât să te lămurească să își dai seama dacă sunt demne de luat în considerare sau nu. Și imaginile ce le conțin acestea sunt relevante în acest sens, deci este bine să le urmărești de asemenea.

Nu totul este ceea ce pretinde a fi! Când spun asta, o spun ca certitudine, cu hotărâre. Trebuie să te aștepți oricând să ai parte de surprize. Cauți deja de ceva timp în Cluj apartamente de inchiriat și fără succes? Ei bine, consideră-te norocos dacă încă nu ai dat peste o ofertă care în anunț era lapte și miere, iar la locul faptei s-a dovedit a fi un adevărat dezastru. Sună a exprimare exagerată? Nici pe departe – mulți proprietari au chiar tupeul să se folosească de detalii precum o măsuță mai fancy ca justificare pentru prețul cerut. E absurd.
Nu astfel de detalii fac diferența în confort, deși nu sunt de omis. Confortul deplin ți-l asigură un spațiu izolat bine, modern, îngrijit și bine igienizat. Desigur că e de preferat un apartament mai nou, însă date fiind prețurile usturătoare din Cluj la chirii, uneori e bine să te mulțumești cu ceva mai modest, mai ales dacă are poziționare centrală.

Mare grijă când închei înțelegerea cu proprietarul! Nici nu intră în discuție să accepți să te muți până nu îți spune clar că îți oferă contract. Nu risca în această privință – o faci pe pielea ta și sigur nu ai bani de dau de lângă. De asemenea, discută despre data eliberării apartamentului. Dacă ești, de exemplu, student, nu ți-ar cădea bine deloc să rămâi pe drumuri în plină sesiune. Te poți aștepta și la astfel de comportamente în cazul proprietarilor neserioși.

Pune în balanță cele de mai sus și procedează în conformitate. Nu uita de ajutorul tău potrivit în tot acest proces – platforma compariimobiliare.ro.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.