Gradinita particulara sector 1 finiseaza nu demoleaza cei 7 ani de-acasa

Nu as vrea sa anuleze cineva setul de valori pe care am reusit sa i le inoculam fiului nostru! Ne-am straduit sa-i oferim o educatie aleasa, rod al lecturilor si al experientelor nefaste ale copilariilor noastre, ale parintii sai, fiindca da, am hotarat sa nu repetam greseli care ne-au marcat vietile.
Eram la scoala cand profesorul nervos ne eticheta pe toti folosind apelative “dragalase” care aminteau de indivizi limitati sau si mai rau de animale. Aveam moment cand participam cu oroare la anumite ore si cand sfarseam prin a crede ca daca educatorul ne-a spus ca nu suntem buni de nimic, stie el ce stie fiindca este om cu pregatire si experienta de viata…
La gradinita, educatoarea de la grupa mare isi lua ceasva de cafea si venea la educatoarea de la grupa mica, iar noi ascultam cu isi barfesc ele cunoscutii, prietenii comuni sau pe alte cadre didactice. De multe ori ii barfeau si pe parintii nostri.
Toata vara am cautat institutia care sa nu demoleze educatia elementara primita acasa de copilul nostru si cand credeam ca nu exista vreo speranta sa o gasim, dar ne-a suras destinul: o prietena de familie ne-a recomandat gradinita particulara sector 1.
-Acolo merg cu drag cei doi baieti ai mei si se observa interesul pe care si-l da personalul in finisarea educatiei primite acasa. Prin atitudine, prin oferta educationala tentanta si personalizata, institutia pregateste cu seriozitate copilasii pentru scoala si pentru viata. Iata ce m-a facut sa aleg acesta gradinita pentru copiii mei:
-toate activitatile sunt gandite ca micutul care vine la gradinita sa faca fata noii tehnologii, societatii aflate in plin proces de globalizare, vietii aparent simple, dar in esenta complicate a omului modern.
-copiii sunt tratati ca in familie cu iubire, respect, empatie. Ei sunt incurajati sa puna intrebari si sa spuna cand au o problema , fiindca primesc pe loc ajutorul.
-sunt valorificate talentele fiecaruia prin ore de instrument muzical si ateliere de picture nefiind necesar ca parintele sa-l duca pe copil si sa-l astepte in locul unde s-ar desfasura aceste activitati extrascolare
-se garanteaza maxima securitate, portarul fiind la post, la fel vigilenta personalului
-curatenia exemplara domneste in institutie, hrana sanatoasa pregatindu-se in conditii de maxima igiena.
-copiii se simt importanti aici, doriti, de aceea nu fac diferenta intre gradinita si casa si isi petrec cu placere ziua alaturi de prietenii pe care si-i fac
-copilul ia masa cu colegii sai si invata sa manance frumos in public.
-toate grijile si sarcinile sunt lasate in institutie, fiindca temele sunt facute in cadrul programului after-school.
Era exact ceea ce-mi doream pentru copilul meu. Nu-mi doresc sa creasca egoist, plin de el, fara sa acorde atentie semenilor. Aici se pune accent pe prietenie si cooperare, iar competitivitatea agresiva nu este incurajata.
Parintii trebuie sa acorde maxima importanta alegerii gradinitei, daca doresc ca educatia pe care au dat-o cu truda copiilor lor sa nu fie naruita, ci finisata atent. Gradinita particulara sector 1 se recomanda prin tot ceea ce intreprinde in vederea pregatirii micutilor pentru scoala si viata.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.