Sa nu pierdem cheia

Fara iubire nu exista viata, cum nici copilarie fara satisfactia nevoilor ca necesitate sau trebuinta perioadei de crestere si evolutie fizica/intelectuala!
Unii dintre noi ne-am pierdut o parte din copilarie cu cheia la gat, pastrand-o ca pe un colier inestimabil pana la sosirea parintilor de la munca, ignorand amanunte care ne-ar fi piperat existenta si manifestarile zburdalnice specifice de grija apasatoare a fiecarei zi : sa nu pierdem cheia!!!
Si, totusi am profitat de copilarie din plin, jocuri, nazbatii, prostioare…parintii incercau sa ne indeplineasca dorintele si dincolo de nevoile firesti, considerandu-ne indreptatiti sa primim un fel de compensatie pentru indelungata lor lipsa de acasa si duminicile sau zilele de sarbatoare ortodoxa.
Cand eram eliberat de sarcini fata de prieteni, ajuns acasa citeam extrem de mult pentru un copil de clasa a-V-a, in paralel eram cu ochii pe fratele meu mai mic, atent la miscarile rapide si dezinvolte!
Tinerii de astazi, inteligenti, isteti, isi petrec timpul excedentar in fata calculatorului, nu au timp sa rasfoiasca o carte, dar s-o mai si citeasca!

ps.Viitorul unui copil este in primul rand, opera parintilor!!!

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.