Dinamo isi cauta patron!

 

Ionut Negoita, a anuntat in aceasta seara plecarea oficiala de la Dinamo, iar unul din punctele de discutie a fost posibila implicare a fanilor in clubul Dinamo, chiar prin preluarea de actiuni.

“Vreau sa fiu inteles, nu mai pot tine toata povara pe umerii mei. Asta nu inseamna ca Dinamo nu mai inseamna nimic. De azi inainte, mi-am dorit sa salvez clubul de suflet, nu vreau ca Negoita sa mai insemne Dinamo. Eu am facut tot ce am putut sa tin in viata acest club. Nu mai vreau sa fiu asimiliat cu Dinamo. Nu vreau sa fiu inteles gresit, Dinamo si cluburile in general ar trebui sa fie ale mai multor persoane. La Bilbao au 34 000 de socios, clubul inseamna in mare parte suporteri. Eu voi ramane aproape de Dinamo, cu sufletul, sa sustin acest club.”

“Avem suporteri cu functii, posibilitati, am putea da startul unui proiect ca afara! Trebuie sa vina cineva sa preia carma lui Dinamo, sa isi asume la pachet, sa fie mai multe persoane care sa faca acest lucru. Poate sa fie implicati si suporterii. Nu vreau sa comentez daca am fost contactat de investitori. Consider ca e momentul sa se vina cu solutii concrete, sa se ajute Dinamo, de pe margine e mai simplu. O sa am o discutie si cu domnul Badea, sa vad ce parere are, daca vrea sa preia Dinamo.”

 
“Nu exista sa retrogradeze, formula actuala nu se pune problema, nu are rost sa facem ipoteze. Avem un lot valoros. Noul stadion merge inainte, eu voi fi suporter in continuare.”

“Nu trebuie sa dramatizam, nu este cazul, e vorba doar de a avea un viitor bun, cel putin bun si mi-as dori sa aiba unul foarte bun. In ce ma priveste, am investit si timp si bani, nervi, singur fiind mi-a fost foarte greu si eu sunt convins ca cineva va veni, suporterii se pot implica, se poate crea un sistem socios, mereu mi-am dorit asta, Dinamo are suporteri multi care se pot implica si gestiona un asemenea club.”

Pentru Dinamo, 13 noiembrie 2017, este un moment de cotitura. In ce parte o va lua, ramane de vazut, dar imi amintesc momentul in care G. Copos s-a retras, vanzandu-si actiunile de la Rapid. Iubitorii fotbalului stiu ce a urmat.

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.