Videochat

Cei care citesc periodic blogul acesta stiu ca despre videochat, am mai scris, dar continui cu un exemplu: studio de videochat Glamour Studio. De ce? Pentru ca „visele chiar devin realitate!” si anume, la acest studio se fac angajari, iar din ceea ce am vazut, intrand pe pagina de web, este singurul angajator din domeniu unde castigurile sunt intre 500 si 6000 de dolari/ luna. Bineinteles, in functie de performanta fiecarui model de videochat.
Alte avantaje: training, contract de munca legal, programul fiind unul flexibil.

Sa luam pe rand cele 3 avantaje:

1. Training-

O echipa de profesionisti vor ghida pasi noilor angajate pentru ca acestea sa devina sociabile, carismatice si pline de viata. De asemenea, tot ce e legat de suportul tehnic, 24 de ore din 24,  7 zile din 7, este in sarcina specialistilor Glamour Studio.

2. Program flexibil

La Glamour Studio, poti alege sa lucrezi in tura de zi sau in tura de noapte, important este sa efectuezi 5 zile pe saptamana, a cate 8 ore pe zi.
Flexibilitatea programului este mult mai larga, orice model de videochat putand sa cumuleze orele de munca.
Mai trebuie retinut faptul ca se poate desfasura activitate de videochat si part-time.

3. Contract de munca

Asadar, aceasta poate fi o varianta foarte buna. Un job intr-un studio modern si nu veti risca absolut nimic. Nu veti fi acuzata ca nu v-ati platit „darile” datorate statului.

Orice tanara doreste sa fie independenta, sa fie sigura pe ea, sa detina controlul pentru a putea fi fericita. Independenta este asociata cel mai adesea cu banii, de aceea femeile, la randul lor, vor sa castige cat mai multi pentru a-si satisfice toate capriciile, indiferent care ar fi acestea.
Este cunoscut totodata si faptul ca societatea in care traim emite doar pretentii, nu si solutii, de aceea multora dintre femei le este foarte greu sau aproape imposibil, sa-si gaseasca o slujba care sa le aduca independenta si siguranta pe care si-o doresc. Ca un raspuns la nevoile lor, a aparut de cativa ani pe piata business-ul videochat-ul. Glamour Studio , este un exemplu ce ofera posibilitatea unor castiguri foarte mari avand un program flexibil si sustinerea unei intregi echipe de tineri entuziasti si dedicati.

Din blogosfera romaneasca va doresc multa bafta la interviul de angajare 🙂

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.