Halep, nr 1 mondial!

2017 China Open - Day 7 - Quarter FinalsSimona Halep – Jelena Ostapenko 6-2, 6-4, si …SIMONA devine nr. 1 mondial…Ciocu mic celor care s-au dat in spectacol cu comentarii negative la adresa Simonei.

Bai, comentatori de paie, de la DIGI 24, B1 TV, etc, ati visat voi sa fiti nr. 1 mondial in profesia voastra???

Cu bune, cu rele, Simona Halep  este a noastra si este pretioasa. Nimic nu e mai usor decat sa dai cu noroi. Sa strambi din nas. Sa critici din fotoliu. Sa fi invidios pe averea unuia. Probabil ca azi multi dintre cei ce au improscat cu mizerii cariera Simonei, au incercat sa-si guste propriul rahat. Intr-o perioada in care Halep, Ponor, C. Neagu mai poarta Romania prin lume ar trebui sa fim mai ingaduitori cu zilele cand ele mai si cedeaza. Insa, azi este despre Simona Halep, nu despre Kovesi, Johannis, etc…este despre sarbatoare, despre party. Avem motiv si unul chiar gigant.

Felicitări, Simona! Dupa 44 de ani avem un nou nr 1, mondial …in tenis. Eram copil cand Năstase şi Țiriac faceau legea în tenisul mondial, iar noi vream sa-i imitam jucand tenis cu rachete făcute din lemn…

Pentru Simona, acesta a fost anul in care si-a depasit temerile si complexele. Bafta la Turneul Campioanelor!

6 gânduri despre “Halep, nr 1 mondial!

  1. Am vazut meciul!!. Ce meci?!! In setul 2 la scorul de 4-4 a fost momentul psihologic, in care Simona prin experiaenta acumulata, a fost stapana pe sine. A avut si ea ce-i drept o iesire nervoasa la scorul de 4-3 in setul 2 , dar a stiut cum sa ramana concentrata. Trebuie sa recunoastem ca de cand Simona si-a marit echipa,are un joc mai bun, un serviciu mai puternic…wwwoooww👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴Simona Halep!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.