Blue Jeans

Blue Jeans

Primii mei blugi, i-am avut la 14 ani. Eram innebunit dupa ei, mai ales ca aveau niste embleme aplicate pe buzunare. II aranjam pe umeras, nu cumva sa se mototoleasca in sifonier, nici nu ma mai asezam pe scaun, de teama sa nu se uzeze prea repede. Verificam mereu dulapul, sa ma asigur ca sunt acolo, neatinsi si-n stare noua, asa cum i-am primit.
Intr-o dimineata cand ma trezesc, constat stupefiat ca blugii mei albastri ca marea disparusera. Am tipat de disperare, i-am cautat in toata casa, in curte si-n cotetul gainilor. Apoi, din cauza nefericirii ce ma lovise, am lacrimat.
Era vara. Primesc o vedere de la verisorul meu, care era tanar, suplu si in pas cu moda. Mi-a scris: “Salutari de la Mamaia, nu te ingrijora, blugii sunt in siguranta”.
Banditul, stiind ca nu i-as fi dat, daca mi i-ar fi cerut, a preferat sa-i ia pe furis, ca sa fie si el modern, seara pe litoral.

De-a lungul timpului, mi-am dat seama ca nu prea imi place sa port blugi. De cate ori imi cumparam, ramaneau nepurtati. Apoi, a aparut tendinta asta cu skinny jeans. Ce inventie! Curios, am dat o gramada de bani pe ei, ca sa realizez ca nu prea puteam respira cand ii imbracam, asa de strimti erau.

PS: Vara lu’ 2014 a fost ultima cand am purtat blugi.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.