Materiale de constructii online

Cand auzim sintagma “depozit de materiale de constructii  automat ne gandim la o hala de dimensiuni foarte mari unde sunt etalate diverse tipuri de articole specifice amenajarilor interioare si exterioare (cherestea, saci de ciment, fier beton, OSB, etc), dar si scule electrice si unelte. Atmosfera unui astfel de spatiu fiind oarecum aceeasi: materiale puse pe categorii in gramezi sau pe rafturi, motostivuitoare care muta diversi paleti cu produse, angajati care verifica stocurile si aseaza marfa pe rafturi in raioane, etc.

Insa lucrurile s-au schimbat destul de mult in ultimii ani astfel incat acum avem luxul de a “naviga” printre diversele categorii de materiale de constructii in realitatea virtuala, din fata calculatorului si putem cere consiliere telefonic sau on line, fara sa fim nevoiti sa cautam printre rafturi un agent specializat sau un reprezentant al .

Chiar daca depozitele clasice de materiale de constructii inca exista si probabil ca vor mai rezista o perioada de cativa ani pe piata de profil, comertul virtual castiga din ce in ce mai mult teren, chiar si in acest domeniu comercial. Adevarul este ca pentru clienti este mult mai confortabil sa isi comande cele necesare la un depozit online materiale constructii, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze pentru a face cumparaturi. Pentru un cumparator este mai usor sa compare preturile si produsele de la mai multe depozite virtuale decat sa analizeze in sine marfurile expuse intr-un depozit real. Insa si pentru comercianti este mai rentabil, din toate punctele de vedere, sa isi etaleze marfa pe un site de Internet decat sa inchirieze un spatiu foarte mare pentru a face stocuri de produse. In momentul in care clientul plaseaza o comanda ferma, comerciantul ia legatura cu furnizorul de materiale de constructii si acesta va livra produsele si cantitatea ceruta in cel mai scurt timp. Comerciantul nu va mai trebui astfel sa tina capital finaciar blocat in stocuri foarte mari de produse si va putea rula mai eficient banii.

Un excelent exemplu este depozit-online.ro, un site specializat in materiale de constructii, ce pune la dispozitia clientilor un foarte bogat sortiment de produse (circa 25000 de repere) la preturi excelente (la cantitati mai mari de produse preturile sunt negociabile!).

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.