Plase pentru fotbal. Amintirile mele!

Plase pentru fotbal. Amintirile mele!

In copilaria mea, bateam mingea atat pe maidan, cat si in curtea scolii. Terenul din curtea scoli era din bitum cu porti, dar fara niste plase teren de fotbal, de aceea, intotdeauna erau discutii legate de primirea unui gol. Nu mai spun de juliturile pe care le aveam la terminarea unei partide. In mod evident, lipsa unor plase teren fotbal, ducea de multe ori la evenimente neplacute. Adica, spargem cate un geam la atelierul scolii sau la clasele de la etaj si eram nevoiti sa intrerupem partida de fotbal…
Cu siguranta, daca erau pe vremea mea aceste plase fotbal ca cele din fotografia atasata, mingea nu ar mai fi ” poposit” in geamul atelierului si n-am fi fost nevoiti sa intrerupem partida de fotbal.

Aminirile mele cred ca sunt asemanatoare cu amintirile multora din generatia mea. Sunt sigur ca foarte multi copii, sareau gardul in curtea scolii pentru a „bate mingea”. Acesta era modul principal de petrecere a timpului liber, pe vremea mea, iar conditiile erau cele descrise mai sus.

Acum, exista terenuri de fotbal amenajate corespunzator cu plase fotbal, in majoritatea localitatilor, dar sunt din ce in ce mai putini copii si tineri care fac sport. Este adevarat ca exista mai multe oportunitati de recreere azi, decat pe vremea mea, dar practicarea sportului, a miscarii in general, ajuta la dezvoltarea unui sistem muscular sanatos si armonios. Miscarea in aer liber si sportul au un rol important in crestere nivelului de energie.

De asemenea, pe terenul de fotbal, cu plase pentru fotbal sau fara, se leaga prietenii, se creste cercul social si asta o spun din propria mea experienta.

De ce trebuiesc alese plase de protectie de la romnets?

– romnets.ro asigura solutii profesionale pentru amenajarea unui teren de fotbal, dar si pentru terenurile de handbal;
– datorita rezistentei, pretul platit pentru plasele de protectie, pentru terenurile de fotbal si handbal, se va amortiza foarte rapid;
– plasele de pe romnets.ro sunt din fibra de polietilena, de aceea nu absorb si nici nu retin apa din ploaie sau zapada; plasa este , asadar, rezistenta la procesul de putrezire;

PS. Fara niciun fel de legatura, cu cele scrise mai sus, va recomand sa intrati pe click.ro, pentru a vedea niste cadouri pentru fiecare membru al familiei.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.