Constanta, festivalul berii

26 aprilie – 1 mai 2017, va avea loc prima ediție a Festivalului Berii, la Pavilionul Expozițional din Constanta.

„Doresc să atragem cât mai mulți vizitatori, mai ales în contextul în care este prima oară când organizăm un astfel de Festival, dedicat berii. Ne-am dorit să actualizăm evenimentele în care este implicat Consiliul Județean din Constanța și să ne adaptăm cerințelor publicului. Vom avea producători importanți, vor fi concerte live cu trupe foarte cunoscute, din diferite genuri muzicale. Cred că acest festival poate să devină o tradiție de 1 Mai. Vreau să transformăm Pavilionul Expozițional din Constanța într-un adevărat centru de evenimente. Încercerc să maximizez potențialul uriaș pe care îl are acest spațiu. Ideea Festivalului Berii îmi aparține și sunt convins că putem identifica și alte manifestări atractive pentru constănțeni.” a declarat  Horia Ţuţuianu- presedintele Consiliului judetean Constanta.

În fiecare seară, la Pavilionul Expozițional Constanța vor fi organizate petreceri cu DJ, iar de vineri 28 aprilie și până pe 1 mai 2017 vor urca pe scenă trupe renumite. Începe la ora 10.00 și se închide după ora 24.00. Au fost invitate trupele: Bere Gratis, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project și Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru.

La acest festival constantenii si turisti aflati pe litoral sunt asteptati sa participe in numar foarte mare, avand in vedere muzica si prezenta trupelor de dance, pop- rock, manele si muzica populara.

Atractia festivalului va fi, desigur, berea. Peste 35 de sortimente ale celor mai renumiti producatori de bere, din Romania si R. Moldova, vor fi prezente prin standuri care mei de care atragatoare.

Deschiderea fiecarei zile de festival va avea loc la ora 10ora 10.00 si se va inchide la ora 24.00.

Asadar, moda anilor 2000 revine in zona Constanta- Mamaia. Mai multe detalii si programul intreg al Festivalului Berii din Constanta il gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: facebook.com/Festivalul-Berii-Constanta.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.