Apartament cu 2 camere in Bucuresti

Apartament 2 camere de vanzare in Bucuresti

Cu un simplu click gasesti apartamentul dorit. Cauti apartamente cu 2 camere, in Bucuresti, nimic mai simplu!
Pai, cate camere, sa fie? Cauti de ceva vreme si nu prea stii in care parte s-o mai apuci deoarece nimic nu se potriveste cu gusturile si cerintele tale? Acum, cu netul asta, dai un click pe apartamente cu 2 camere de vanzare si gasesti apartamentul pe care il poti inchiria sau cumpara! Da, stiu suna a reclama TV sau cum ar zice unii, este un spot TV de prin anii „90, insa nu am stiu cum sa scot in evidenta mai frumos chestia asta aparuta pe net.

Prima casa. Apartament de vanzare Bucuresti

Nu de alta, dar atunci cand cauti sa inchiriezi sau sa cumperi, prin programul prima casa, un apartament sau chiar o garsoniera, nu compui texte literare. Scrii pentru ca cel interesat citeste doar strictul necesar. Vrea sa stie despre utilitati, numar de camere, despre zona unde este amplasata locuinta respectiva, despre raportul dintre pretul cerut si calitatea locuintei. Eu asta cred!

Acestea ar fi lucrurile care ar fi interesante pentru un cumparator, atunci cand doreste sa faca o achizitie din categoria apartamente noi cu 2 camere sau ma rog, investitie, cum o considera unii. Ok! Asa-i, pentru ca nu doresc sa intru in polemica cu cei care considera cumpararea unei locuinte drept investitie, zic doar ca eu o consider un strict necesar.
Ce vreau sa mai zic, desi, acum nimeni nu mai discuta despre criza economico-financiara, poate ca lumea e satula, asta nu inseamna ca ea nu mai este. Ba, din potriva, ea continua sa afecteze piata imobiliara si asta reiese si din ceea ce am citit pe diversele forumuri de specialitate, dar si in articolele recente din presa economica. Acestea subliniaza discrepanta aparuta intre clasele sociale si nevoia continuarii programului Prima Casa.

Inchei aceasta postare lansandu-va invitatia de a citi articolul: tips-uri pentru a-ti gasi apartamentul visurilor tale, de pe website-ul casamea.ro.

PS. Intrand pe site-ul nuscocitta.ro, cel al carui link vi l-am atasat mai sus, puteti face o vizita virtuala prin apartamentele finalizate de pe soseaua Pantelimon, in apropiere de Piata Delfinului.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.