Impresioneaza-ti angajatorul!

Impresioneaza-ti angajatorul!

Gasirea unui loc de munca devine din ce in ce mai greu de obtinut pe masura ce tehnologia avanseaza. Ce legatura are una cu alta? Pai odata cu avansarea tehnologiei apar noi si noi modalitati de recrutare ce au rolul de a alege candidatii ce sunt compatibili 100% cu locul de munca oferit. Din acest motiv cei care sunt in cautarea de locuri de munca in Cluj ori locuri de munca in Sibiu trebuie sa tine cont de cateva lucruri pentru a putea impresiona suficient de mult angajatorul in timpul interviului pentru angajare astfel incat acesta sa il aleaga pe el pentru angajare.

Pana sa fii evaluat din punct de vedere al competentelor avute vei fi evaluat din punct de vedere estetic motiv pentru care tinuta vestimentara reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri caruia trebuie sa ii acorzi atentie in momentul in care te pregateti pentru sustinerea unui interviu de angajare. Pentru ca interviul de angajare este una dintre acele situatii in care prima impresie conteaza foarte mult, adopta o tinuta vestimentara clasica, destinata acestui eveniment.

Modul in care te comporti in timpul interviului reprezinta o alta modalitate prin care angajatorul poate fi ori nu impresionat de catre cel pe care il intervieviaza. Avand in vedere acest lucru demonstreaza in timpul interviului incredere in fortele proprii precum si mult entuziasm si pozitivitate. Privirea in ochi a celui cu care vorbesti precum si strangerea ferma a mainii din momentul salutului reprezinta doar doua din trucurile pe care le poti utiliza in timpul interviului pentru a crea o impresie placuta.

Pentru ca nu doar modul in care arati ori te comporti in timpul interviului conteaza, trebuie sa fii foarte pregatit din punct de vedere teoretic si practic in momentul in care te prezinti la interviu. Acest lucru presupune aflarea cat mai multor informatii despre locul de munca pentru care dai interviul.

Chiar daca mai sus am afirmat faptul ca trebuie sa dai dovada de entuziasm in timpul interviului, trebuie sa fii foarte atent la acest detaliu. De ce? Deoarece nu sunt putine situatiile in care spunem ori facem ceva gresit din cauza ca suntem prea entuziasmati. Pentru ca acest lucru sa nu se intample trebuie ca in timpul interviului sa dai dovada si de cumpatare.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.