People Stopper. Productie publicitara

People Stopper. Productie publicitara

Pentru inceput o sa explic ce este people stopper? Iar in cea de-a doua parte va voi spune cateva cuvinte despre minunatele panouri people stopper de la fuel.ro. Asadar, people stopper este un model de panou publicitar mobil realizat din lemn, pvc sau aluminiu folosit in marketing cu ajutorul caruia pot fi promovate diferite produse sau servicii. Cel mai des il intalnim in cafenele, restaurante sau magazine.
In productia publicitara, se apeleaza la un astfel de model, people stopper, pentru a oferi informatii trecatorilor despre produse si servicii. Imaginile, afisele sau textele pot fi schimbate oricand.
Dupa cum se poate vedea in imaginile atasate articolului, un people stopper, are diferite dimensiuni, cele mai cautate fiind cele de: 50 x 70 cm, 64 x 84 cm si 70 x 100 cm.

De ce sa alegeti fuel.ro?

Pentru ca ofera SERVICII DE PRODUCTIE PUBLICITARA de calitate.
Fuel, foloseste aparatura si tehnologie de ultima generatie, in realizarea eficienta a oricarui proiect.
Fuel poate realiza, people stoppere, pentru promovarea unui produs sau al unui serviciu, din diferite materiale.
Fuel, este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004, oferind servicii de productie si consultanta pentru numeroase companii romanesti si straine.

Asadar, Fuel este o companie din domeniul publicitar, cu traditie, care a avut colaborari cu firme mari precum: British American Tabaco, Mercedez-Benz, Hyundai sau Europa FM.

Acum, legat de publicitatea realizata in Romania, trebuie subliniat faptul ca in ultimii ani, aceasta a avut o crestere spectaculoasa. Aceasta crestere, a segmentului de publicitate, este strict legata de cresterea economica pe care Romania a inregistrat-o in ultimii ani.

Cu multi ani in urma, publicitatea se facea prin intermediul ziarelor. Acolo aflai despre produsele noi aparute, pe piata de consum interna. Odata cu aparitia internetului si-au facut simtita prezenta si agentii de publicitate. Piata online, de publicitate, fiind intr-o continua dezvoltare. Ziarele, dupa cum stiti, au cam disparut, dar piata de publicitate a crescut si s-a diversificat. Unii cred in revenirea ziarelor pe print si in consecinta a publicitatii realizate prin intermediul acestora, eu sunt insa, sceptic.

Din blogosfera romaneasca va doresc succes in promovarea produselor, fireste, prin people stopper de la fuel.ro.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.