Tablou automatizari de la T&D ProElectric

Componente electrice pentru transportul de energie electrica. Tablou de automatizari

Cand discutam despre energia electrica si instalatiile respective, trebuie sa avem in vedere faptul ca aceasta este un domeniu foarte complex, iar tehnologia in componentele electrice si pentru transportul de energie electrica, evolueaza rapid. tsi_01
Sunt sigur ca multi dintre voi, cititori ai acestui blog, sunteti la curent cu teme legate de eficienta energetica, calitatea energiei, siguranta in exploatare sau raportul dintre calitate si pret, in distributia si alimentarea cu energie electrica, dar, putini cunosc elementele ce deservesc instalatiile electrice.
Echipamentele de tensiune medie si de joasa tensiune au in componenta lor si un tablou de automatizari, precum cel din imagine.

Ce este un tablou de automatizari? O intrebare fireasca, la care o sa va raspund in continuarea acestui articol.

Un tablou de automatizari este un pupitru de comanda care contine circuitele si contolul unui utilaj ce este deservit de o persoana, numita operator. Comenzile se fac prin butoane sau chei selectoare. In componenta unui tablou se regasesc: aparate de tip indicatoare, lampi pentru semnalizare si panouri cu rol de afisare.

Tablourile de automatizari sunt realizate din carcase metalice cu un grad inalt de protectie. Intreaga linie tehnologica poate fi controlata si comandata de la panoul de operare sau de la un calculator.

Pe scurt, un tablou de automatizari, pune in miscare componentele unei linii de fabricatie conform www.td-proelectric.ro.

 

De ce sa alegi un tablou de automatizari de la T&D ProElectric?

celuleMT_01

  1. T&D ProElectric este un distribuitor important al sistemelor de distributie si al componentelor acestora.
  2. Produsele din acest domeniu, comercializate de T&D ProElectric, sunt de ultima generatie si respecta standardele impuse de furnizori de energie electrica EON, Electrica S.A. si C.E.Z. prezenti pe piata romaneasca.
  3. T&D ProElectric, proiecteaza si executa instalatii electrice. De asemenea, ofera asistenta tehnica si servicii de consultanta.
  4. TD ProElectric, detine certificarea ISO 9001/2000.

 

In incheiere, mai doresc sa subliniez un lucru: T&D ProElectric, este o firma privata, cu personal tanar si ambitios, ce isi desfasoara activitatea in tara noastra.

PS. Sper ca v-am lamurit si nu v-am plictisit. 🙂

 

 

Un gând despre “Tablou automatizari de la T&D ProElectric

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.