Teorie si practica

Teorie si practica

imagesDaca saptamana trecuta am studiat un aparat geometrie roti 3D la cursurile pe care le fac, cursuri particulare unde invatam despre echipamente, acum am fost sa si vedem un stand geometrie directie roti 3D direct intr-un service.

Cursurile pe care le fac, sunt niste cursuri acredidate care formeaza tinerii pentru a avea o meserie, insa aceste cursuri sunt deosebit de utile si pentru cei ca mine care vor sa isi deschida o mica facere.

Dupa parerea mea pentru a avea o afacere buna, profitabila, nu este necesar doar sa impresariezi, ci trebuie sa stii si despre ceea ce faci tu, sau ceea ce se intampla in interiorul service-ului auto.

Pasionat de mic de industria auto, imi doresc sa cunosc cat mai multe lucruri despre masini, si despre toate echipamentele necesare verificarii acestora.

Asa am ajuns in momentul acesta sa particip la niste cursuri unde invatam despre anumite echipamente, spre exemplu saptamana trecuta am studiat un aparat geometrie roti 3D, aparat cu ajutorul carui se regleaza unghiul de fuga.

Am invatat despre unghiul de fuga, de fapt am trecut prin niste informatii pe care eu unul le cunosteam dinainte legate de unghiul de fuga al masinii, cand ar trebui efectuat si cum anume ca totul sa functioneze in parametrii optimi.

Cei de la cursuri au un parteneriat cu un service auto si acum ne-au adus in practica, sa il si vedem, deoarece partea teoretica nu este suficienta, asa am vazut cum arata un stand geometrie directie roti 3D.
Am stat o zi intreaga aici, unde am vazut cum lucreaza acest aparat, ba mai mult am putut asista si noi la verificarile aparatului asupra masinii.

Nu regret ca m-am inscris la cursuri, deoarece sunt foarte multe echipamente de care nu auzisem pana acum, si foarte multe detalii ajutatoare despre care nu stiam, foarte multe” chichite” cum le spun cei din service, care ma ajuta sa cunosc si sa invat tot despre ele , dar si despre industria auto.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.