Iluminarea fatadei si a curtii cu proiectoare LED

Iluminarea fatadei si a curtii cu proiectoare LED

 

Iluminatul curtii si al fatadei case, dar si spatiul din fata portii are atat scop decorativ, cat si un scop mult mai practic: acela de a va simti in siguranta atunci cand coborati din masina sau cand va cautati cheile de la intrare.

O intrare in curte sau in casa, iluminata corespunzator, dar intr-o maniera estetica in egala masura, are darul de a schimba dispozitia persoanelor care va trec pragul, creand o senzatie de caldura si o atmosfera primitoare. Cu ajutorul unor proiectoare LED puteti sa iluminati in mod artistic fatada casei sau puteti scoate in evidenta un anumit aspect al casei dumneavoastra, fie ca este vorba despre niste porti deosebite sau elemente arhitecturale speciale.

Usa de la intrare in locuinta casei trebuie sa fie corespunzator iluminata, astfel incat sa puteti vedea cu usurinta atunci cand cineva ciocane sau suna la sonerie. In acelasi timp, usa de la intrare si fatada casei sunt locurile acre creaza vizitatorilor prima impresie, astfel incat aceasta este musai sa fie una pozitiva.

Un alt aspect pur pragmatic, de care este bine sa tineti cont, este acela ca iluminand spatiul din jurul casei, atunci cand veti privi noaptea pe fereastra, dintr-o incapere iluminata, veti putea vedea bine ce se intampla afara. In caz contrar geamurile se transforma in veritabile oglinzi si tot ce veti putea zari va fi propria silueta.

Daca veti opta pentru proiectoare LED pentru iluminarea exterioara a casei sau pentru cea a curtii, veti beneficia de lumina suficienta si veti putea crea si adevarate jocuri de lumini, plasand proiectoarele in mod strategic. Proiectoarele LED pot fi montate atat pe cladire, in partea superioara, pentru a ilumina de sus, cat si la nivelul solului, caz in care lumina va imbraca locuinta de jos in sus.

Daca doriti sa faceti si mai multa economie de energie (proiectoarele ce folosesc tehnica de iluminat cu LED consuma foarte putina energie si asigura multa lumina!) puteti opta pentru montarea unor proiectoare dotate cu senzori de miscare, ce se vor aprinde numai atunci cand detecteaza prezenta cuiva in raza de actiune a senzorului.

Indiferent de ce tip de proiector alegeti pentru a lumina exteriorul casei, de pe site-ul Magazin-Leduri.ro veti putea achizitiona o gama foarte variata de astfel de produse, la preturi foarte accesibile.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.