Inele de logodna cu diamant

Inele de logodna cu diamant

Azi, am intrat pe site-ul sau mai bine zis am “intrat” in magazinul online: bijuteriizehava.ro, la categoria inele de logodna cu diamant,pentru a alege o bijuterie, pe care mai apoi Eu , de fapt curierul, sa o duca direct la adresa prietenei mele! Hai, ca-s plin de idei nastrusnice! Nu-ia sa?
zehava_inellogodna_aurgalben18k_safiralbastrudeschis_2-1-230x230

Si, ochii mei s-au oprit la inelul cu diamant din fotografie ! Oare, de ce? Pai, tot eu va spun cele doua motive:

1. Ca si, simbol, daruirea unui inel pare ca dateaza de pe vremea egiptenilor, acestia daruindu-le femeilor pe care le iubeau un inel, iar daca acestea il primeau, era de fapt semnul ca urmeaza sa respecte un juramant de uniune, daruire fata de barbatul caruia urma sa-i devina sot si sa-i fie alaturi toata viata.

Acestia purtau inelul pe degetul inelar (de aici vine numele popular al celui de-al patrulea deget) al maini stangi, considerand ca acesta ar avea o legatura directa cu inima, organul unde, desigur, se “stocheaza” dragostea. Inelul era daruit in cadrul unei mici ceremonii in casa parintilor fetei.
Mai tarziu obiceiul acesta a aparut si la romani, acestia oferind un inel femeii cu care doreau si urma sa se casatoreasca. Oferirea unui inel se facea cu mult fast si eventual printr-o sarbatoare romantica, la care participau cei doi.
Simbolistic vorbind, inelul inseamna poate cel mai frumoas mod de exprimare al dragostei.

V-ati prins? De ce am ales un inel cu diamnat, de pe site-ul Zehava!:) Ei, sa va spun si motivul cu numarul doi.

2. Am omis sa va spun ca eu in timp ce navighez prin online-ul romanesc, ascult muzica. Eu, zic ca-i muzica buna! Firesc, fiecare cu gusturile sale! Si, ce credeti voi ca scultam? Normal, nu aveti de unde sa stiti! Asa ca spun eu, acum: Holograf, cu melodia “Ti-am dat un inel”
Hai, ca o stiti si, de asemenea videoclipul. Acum, am speranta ca va vine si voua vreo idee asemanatoare si faceti cadoul mult asteptat persoanei dragi din viata voastra! Daca nu ati facut pana acum acest gest sau pas!!!. Cum sa-i zic? Pas sau gest?

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.