Gura! Colega mea!

Gura! Colega mea!
Colega mea (o nazdravana maritata cu doi copii) despre care pomeneam cu putin timp in urma, ca alearga in fiecare zi dupa pokemoni, este in pragul extazului. Si-a gasit un tinerel, un iubit secret, asa cum se mai intimpla in cuplurile intemeiate pe traditiune si care, mai ales, se respecta. Azi a venit cu buza sparta si umflata, din cauza ca s-a impiedicat si a dat cu ea de pamant. „Asta patesti cind esti cu capul in nori, iti lovesti gura”, mi-a explicat infatuata. La cei 47 de ani, ciripeste ca o randunica pusa pe zbor, din cuib in cuib. Cioc! Cioc! Cioc! Nu-i mai convine culcusul conjugal, obosita de atributii domestice si anoste, strigand cu glas tare, ca o inchipuita care s-a tacanit de-a dreptul: „Sunt tinara din nou! Toata lumea este a mea. Vreau sa iubesc cum n-am mai iubit.
Nimic nu stiti, natarailor!”
Ca un mos afurisit si usor gelos pe fericirea ei proaspat dobandita, pe care mi-o tot flutura pe sub nas, am comis o indiscretie si am intrebat-o daca nu cumva gura i s-a labartat de la altceva si nu de la o simpla cazatura in Parc. Buzata s-a inrosit. Oare cum am indraznit sa o intreb asa porcosenie, acum in pragul fericirii?
Feeling totusi bucuros sa descopar intimplari magicoaso-romantice, acum, cand oamenii se iubesc mai mult ca niciodata, fie pe ascuns, fie in vazul tuturor. Sa ne urmam inima si sa ascultam zurgalaii, asadar!

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.