Traduceri din domeniul juridic

Traduceri din domeniul juridic

Peste tot avem nevoie de documente, fie ca ne aflam in tara, fie ca ne aflam intr-o calatorie, in strainatate. Documentele ne atesta cetatenia, ne dovedesc starea de sanatate sau capacitatea financiara. De aceea, de multe ori aceste documente trebuie traduse la o agentie de traduceri care are colaboratori profesionisti. Pentru a realiza niste traduceri din domeniul juridic, de calitate, traducatorii trebuie sa fie familiarizati cu domeniul respectiv si cu conceptele juridice care variaza de la o tara la alta.
Practic, traducatorii din domeniul juridic trebuie sa aiba o dubla specializare, sa cunoasca foarte bine limba si sa detina cuostinte juridice.

Syncro Translation Services, dispune de o retea de traducatori nativi care pot oferi servicii de traducere specializate de cea mai buna calitate

 

Syncro Translation Services

La Syncro Translation Services se pot face traduceri de acte din toate domeniile: medical, juridic, etc. Se pot traduce documente personale si website-uri.
Traducerile tehnice realizate la agentia de traduceri din Bucuresti, Syncro Translation Services sunt exacte pentru ca transpun textul fara greseala. Orice omisiune poate lasa loc de interpretari cu efecte negative.

Atunci cand alegem sa facem o traducere, important este si pretul acelei traduceri, aici iti poti calcula singur costul traducerii.  Calculatorul respectiv ne permite sa facem o estimare a pretului pentru traducere, indiferent de limba. Accesul la calculator este gratuit si il gasiti pe pagina principala a celor de la: syncrotranslation.com. Pentru mai multe detalii, puteti suna si la nr. de telefon: 0726 051 804. Pentru cei din Bucuresti, agentia se afla in B-dul Banu Manta, nr. 2, Etaj 2, Apartament 4, Sector 1, Bucuresti

.

In incheiere vreau sa mai spun un lucru. Niciodata nu trebuie sa lasam pe mana oricui acte atat de importante. Seriozitatea trebuie sa fie si el un element care sa ne ghideze atunci cand alegem o agentie de traduceri. La agentia de traduceri, Syncro Translation Services, seriozitatea si calitatea sunt preocuparea principala.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.