Ce treaba are presedintele cu bugetul?

Războaiele pe toate planurile se amplifică în loc să se potolească: de la Cotroceni, preşedintele Iohannis insistă că guvernul Grindeanu supralicitează măsurile sociale şi habar nu are cu ce se mănâncă bugetul. Prin urmare, l-a chemat pe premier la ordine în cursul zilei de mâine să-i explice de unde ia bani pentru toate măsurile anunţate. Două întrebări pe acest subiect: ce legătură are preşedintele cu programul guvernului şi facerea bugetului?

Scandalul declanşat de înregistrările fugarului Sebastian Ghiţă depăşeşte graniţele României. Un important oficial european, Claude Moraes, preşedintele Comisiei de Libertăţi Civile din Parlamentul European, spune că, alături de colegii săi, urmăreşte cu îngrijorare evenimentele din România. Moraes precizează că serviciile şi politicul nu au ce căuta în procesul de justiţie şi că e foarte grav dacă se întâmplă altminteri. Stim că nu va fi singura reacţie din partea membrilor PE, mai urmează şi altele. Din partea înalţilor oficiali ai statului român nu auzim însă mai nimic.

Reclame

2 gânduri despre “Ce treaba are presedintele cu bugetul?

  1. Ce treaba are presedintele cu programul de guvernare?! Cred ca titlul este gresit! Cum sa il cheme la ordine?! Ce este grof si isi cheama argatii?! In loc sa o cheme pa madam kovesi sa o intrebe de ceeace se intimpla cu scandalul care a ingrozit Europa si nimeni responsabil nu iese sa clarifice lucrurile,el se ocupa de reglari de conturi cu PSD-ul si implicit si cu noi cei care i-am votat,nevenindu-i sa creada ca a pierdut! Cei din PSD stiu ce au de facut si noi pentru asta i-am votat! De ce nu il cheama pe ciolos sa il intrebe de cum si-a predat mandatul?! Ce gauri a facut si unde?! Tara bananiera!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.