Cabinete stomatologice in Bucuresti.

Cabinete stomatologice Bucuresti.

13902597_1121166644596431_2395629242069356799_nIntr-o clinica de stomatologie, am vazut copii care erau tare neastamparati. Este foarte dificil sa ii obisnuiesti, pe cei mici, cu mersul periodic la o clinica de stomatologie ( vezi aici un exemplu:http://www.clinicatrident.ro ). Medicii din cabinete stomatologice Bucuresti, au constatat ca cei mici au personalitate. Acest fapt mi-a fost relatat de varul meu, care este medic intr-un cabinet stomatologic, din capitala. El, imi spunea ca datorita acestei personalitati, copii sunt greu de stapanit.
Cu siguranta, nu exista o carte care sa ne invete cum sa ne crestem copilul, chiar daca s-au scris multe articole pe tema aceasta, un tipar care sa fie potrivit, pentru toti copii, nu exista. Sunt idei generale, care in opinia mea, nu prea sunt folositoare, nu ajuta cu nimic.

Acum, revenind la Clinica de stomatologie Trident, aici copii vin cu drag la dentist, pentru ca medicii stiu sa lucreze cu ei. Un loc in care atmosfera este minunata, cu o echipa de medici profesionisti, atenti la nevoile si dorintele celor mai mici pacienti.
Recomand aceasta clinica, cu toata increderea! Pentru mine a fost uimitor, am mers cu cel mic si dupa consult nu vroia sa mai plece.

Cabinet ortodontie la Clinica Trident din Bucuresti

La Clinica Trident, exista un cabinet ortodontie. In noul sediu de pe strada Doctor Louis Pasteur, nr 1a, exista si un cabinet pentru copii, cu dotari de ultima ora.

Ortodontia, se refera la prevenirea si diagnosticarea aspectelor negative ale danturii si fetei. La copii, cele mai intalnite cazuri sunt muscarea incorecta. Acest fapt, se datoreaza pozitiei defectuoase a danturii, iar corectarea se face prin dispozitive ortodontice. De un asemenea tratament poate beneficia oricine, indiferent de varsta.

Vizita la un medic dentist, in copilarie, ii va salva pe acestia, de tratamentele costisitoare, la maturitate. Dupa varsta de 6 ani este bine sa il ducem pe cel mic la un medic dentist. Este mult mai bine sa prevenim decat sa tratam. Un control de rutina e mai ieftin decat un tratament!

In incheiere, vreau sa subliniez faptul ca cei de la Clinica Trident, au pus la dispozitia pacientilor un plan financiar. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. 0377 101 416.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.