Liftul defect un calvar

ascensor Alege un lift potrivit nevoilor tale. DA! Nu-i deloc usor sa alegi un lift care sa nu puna probleme celor care locuiesc in blocul respectiv. Cand liftul nu mai functioneaza se declanseaza calvarul. Pentru administratorul respectivului bloc, este un cosmar. Avand in sarcina lui, administrarea liftului, el va trebui sa ia legatura cu firmele specializate in acest domeniu. Datorita acestui motiv, eu le recomand o firma cu experienta in acest domeniu: mpfima.ro. O firma capabila sa rezolve orice problema pe care un lift o are in perioada de functionare. Lifturile au si ele o perioada de „viata”. Odata depasita aceasta perioada de functionare normala, vor apare defectiunile.

Durata de functionare pentru lifturi, asa cum este ea reglementata prin hotărâre de guvern, este de maximum 12 ani. Dupa depasirea acestei perioade, lifturile de persoane, ar trebui sa fie reparate si modernizate. Acest lucru nu prea se intampla, la noi, din motive stiute: costurile mari si neintelegerile dintre locatari. Spun asta deoarece stiu situatia din blocul in care locuieste sora mea.

Un bloc cu 10 etaje dat in folosinta in anul 1975. Din acel an functioneaza si liftul. Avizul de functionare al liftului a expirat de mult, dar neintelegerile dintre locatari, in legatura cu costurile modernizari, pentru prelungirea functionarii, cu inca doi ani, a dus la un blocaj. Liftul, fiind in acest moment nefunctional. Sunt locatari care opteaza pentru varianta unui lift nou, iar altii pentru repararea si modernizarea celui existent. Aceasta stare de fapt cred ca exista si in alte asociatii de locatari. Majoritatea celor care locuiesc in bloc au venituri mici, sunt pensionari si o solutie de mijloc nu se prea intrevede.

Revenind la mpifma.ro, ideea e una simpla. Cand liftul nu mai functioneaza, mai ales cand este unul vechi, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa sunati la dispeceratul celor de la MP Ifma: +40 21 92 63 sau la nr. +40 21 312 07 01. Aveti si o adresa de e-mail: office@mpifma.ro, dar cel mai simplu ramane dispeceratul.
Apelul, la aceasta firma specializata in service pentru lifturi cu ani buni de experienta la activ si foarte multe recomandari, va poate ajuta, intrucat o carpeala, nu va face decat sa agraveze, pe viitor, problema si bineinteles sa creasca costurile reparatiei.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.