Deseuri, colectare, tocare

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deseuri, colectare, tocare

Inca de la inceputul aniilor „70, deseurile au devenit o problema ce a atras foarte multe investitii in tehnologie. Investitii care continua si azi (vezi aici: tocatore pentru deseuri). Metodele de tratare a deseurilor prin solutii de depozitare sau printr-un proces de incinerare au devenit din ce in ce mai des folosite, in mai toate statele.
Gestionarea deseurilor si reciclarea lor duc la economisirea resurselor naturale. Noile produse obtinute prin procesul de reciclare se pot reutiliza.
In tara noastra acest proces al reciclari a inceput de ceva vreme, dar suntem inca departe fata de ceea ce se face in statele membrea ale Uniunii Europene.

Poate ca pentru multii colectarea deseurilor separat, pare un lucru foarte simplu, dar in viata de zi cu zi apar multe probleme. Acesata este, in opinia mea, principala motivatie pentru care tara noastra mai are multi pasi de facut pentru ca reciclarea sa fie eficienta.
Tocatoare pentru deseuri

Tocatoarele pentru deseuri Wagner, pot procesa (distruge) o gama larga de materiale, incluzandu-le si pe cele dure. Wagner, este unul din cei mai cunoscuti producatori de tocatoare din piata aceasta, dezvoltand in decursul anilor o gama variata de tocatoare pentru deseuri.

Wagner, are o experienta uriasa, de acea tocatoarele pe care le produce sunt robuste. Tocatoarele Wagner sunt extrem de fiabile, dispun de un panou de comanda pentru alegerea unui program de functionare in functie de materialele ce urmeaza a fi distruse (tocate).

De ce sa alegi AweCompactors?

1.Pentru ca aici se gasesc cele mai fiabile tocatoare pentru deseuri, prese de balotat, si alte utilaje ce ajuta la colectarea si depozitarea deseurilor in vederea reciclari;

2. AweCompactors, ofera echipamente si utilaje de ultima ora pentru un mediu curat;

3. Informatii si detalii despre oferta celor de la awecompactors, se pot obtine la nr. de tel: +40.21.430.30.92 sau prin email: office@awecompactors.ro ;

4. Pentru ca tocatoarele de sticla de la AweCompactors, sunt cele mai performante;

Nu stiu cati dintre voi ati vazut vreodata o presa de balotat sau un tocator pentru deseuri, ca cel din imaginea atasata. Eu am lucrat la o firma care producea multe deseuri si trebuia sa le recicleze. De multe ori, datorita deseurilor acumulate, spatiul de depozitare devenea foarte mic. De aceea tocatoarele pentru deseuri deveneau extrem de importante.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.