City Break Praga 2016

Oferta City Break Praga

catedrala-sfantul-vitus-din-praga_y6kePentru cei care aleg in aceasta perioada Oferta City Break Praga 2016, prin intermediul Eurolines obiectivele turistice cele mai importante sunt: Castelul din Praga, Podul Carol din Praga, Ceasul astronomic din Praga, Catedrala romano-catolica Sfantul Vitus din Praga (cea din fotografia atasata). O alta atractie vizitata de foarte multi turisti este Palatul de Vara din Praga cunoscut si sub denumirea de Palatul Reginei Anne.

Legat de Castelul din Praga, acesta este mentionat si in Cartea Recordurilor, deoarece este cel mai mare castel antic ocupand suprafata de 70 000 de metri patrati. Are lungimea de 570 m si latimea de 130 m.

Palatul Regal de Vara din Praga gazduieste diferite expoziiti ale mestesugarilor si expozitii de arta creativa.

Aceste obiective turistice mentionate de mine si multe altele pe care le puteti descoperi singuri pot fi parte dintr-un City Break Praga 2016.

 

Oferta City Break Praga. City Break Praga 2016.

 

Eurolines este organizator de City Break Praga

1. Plecarile au loc in fiecare zi de luni, marti, miercuri si joi, iar intoarcerea se face in zilele de vineri, sambata, duminica si luni.

2. Cazare se face la hoteluri aflate in zona centrala, avand legaturi cu mijloacele de transport care va pot duce la obiectivele mentionate de mine sau altele pe care le stiti dumneavoastra;

4. Autocarele Eurolines sunt moderne, biletele putand fi rezervate si online datorita aplicatiei ( formular) disponibile pe prima pagina. Practic se poate rezerva destinatia, perioada(dus-intors), numarul de locuri. Pentru copii pe cursele Eurolines se beneficiaza de reduceri semnificative.

Si, tot legat de aceste autocare, acestea dispun de scaune ce pot fi lasate pe spate facand posibil un somn odihnitor pana la destinatie.

5. Prin intermediul site-ul celor de la eurolines se poate beneficiaza de un loc asigurat si de asemenea, asistenta in timp real.

Pentru aceea care nu au mai iesit intr-o calatorie peste granita, ca si sfat, trebuie sa va asigurati ca aveti la voi: cartea de identitate/buletinul sau pasaportul, asigurarea medicala (optionala) si biletul de calatorie.

Inchei, spunand ca Praga este un oras ce merita vizitat. Un oras incarcat de istorie cu multe obiective turistice. Un oras care atrage anual peste 4 milioane de turisti din intreaga lume.

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre “City Break Praga 2016

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.