Chirurgie reconstructiva. Microchirurgie

liposuctie

 

Chirurgie reconstructiva. Microchirurgie.

Operatiile de chirurgie reconstructiva sau microchirurgie au rolul de a imbunatati aspectul unor parti ale corpului, ce au capatat in timp, anumite malformatii, cicatrice grave datorate unor accidente, tratamente, boli sau provin din nastere.

Aceste defecte, ale corpului, au o influenta negativa in viata sociala a persoanei respective si trebuiesc tratate. De asemenea, poate avea consecinte grave si asupra carierei, de aceea cei care apeleaza la chirurgie reconstructiva, reusesc in primul rand sa-si recapete respectul de sine.

In cazul unor arsuri, chirurgia reconstructiva este procedura de interventie medicala care se impune, pentru a repara deficientele.

Clinica Zetta, chirurgie reconstructiva, microchirurgie.

  1. La Clinica Zetta, operatiile estetice imbunatatesc aspectul fizic al pacientilor care apeleaza la diferitele tratamente chirurgicale din categoria chirurgie reconstructiva: liposuctie, rinoplastie, otoplastie, etc.

2. La Clinica Zetta, sunt cei mai buni specialisti la preturi competitive.

3. Programarile se fac la numarul de telefon 031 438 23 23.

4. Diversitatea operatiilor estice ce au loc in Clinica Zetta, prin tehnici moderne si tratamente efectuate de medici specialisti in domeniu.

5. O structura medicala bine organizata care acorda pacientilor ingrijire medicala de inalta calitate.

Motive pentru a apela la chirurgie reconstructiva:

1. Este important ca o persoana sa se simta bine in pielea ei.

2. Modificarile survenite de-a lungul vietii sau accidentele, printr-o interventie chirurgicala reconstructiva, pot fi corectate.

3. Chirurgia reconstructiva, imbunatateste functiile fizice, ale pacientului si diminueaza cicatricele sau diformitatile rezultate in urma unor boli, defecte congenitale su din accidente grave.

Privita la inceput cu reticienta, chirurgia reconstructiva, a devenit un fapt banal. Aparitia unor clinice private in acest domeniu, a dus la ridicare standardului de calitate.

Cafea verde de slabit

Ce legatura este intre o cafea verde de slabit si chirurgie reconstructiva?  Simplu. Acele persoane care folosesc in dieta de zi cu zi, cafea verde de slabit, va evita, in viitor, o interventie chirurgicala, gen liposuctie. Interventie ce face parte din categoria chirurgie reconstructiva.

Cafeaua verde are in componenta sa acid clorogenic. Acesta este un stimulent pentru procesul de ardere al grasimilor din organism. De asemenea, actioneaza ca o bariera ce impiedica formarea unor noi depozite de grasimi si reduce absorbtia, in organism a zaharului.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.