Clinica stomatologica pentru copii

dentist copiiCe am cautat intr-o clinica de stomatologie pentru copii? Eterna problema a danturii. Aceasta e cauza care mi-a purtat pasii catre acel loc, neplacut, scaunul dentistului si cabinetul sau. Asa ca si eu am ajuns inttr-o clinica de stomatologie, cu toate ca in mintea mea consideram ca am o dantura foarte buna si nu voi avea niciodata nevoie de serviciile unui medic. Mai trebuie sa mentionez ca ar mai fi si un alt motiv. Teama de freza medicului dentist. Ma ia cu furnicaturi doar cand o aud. Acel sfredel a carui viteza de rotire e ametitoare si al carui sunet provoaca instant insanatosirea dintilor mei:).

Acum, realizati ca pentru mine vizita la o clinica dentara devine un calvar. Ajuns acolo si asteptand sa intru in cabinetul medicului stomatolog ma gandesc daca am omis cumva vreun leac babesc care mi-ar fi luat durerea de masea. Bineinteles ca am trecut prin tot felul de peripetii, dar nu are rost sa vi le enumar acum si aici pe toate. Nu de alta, dar sunt totusi barbat:) O intamplare am sa va povestesc, pe scurt si e legata de ultima mea vizita la dentist. Nu are legatura directa cu mine, ci cu un copilas care isi astepta linistit randul pe scaunul dentistului. Era ata de calm, de ma enerva pe mine, auzind freza din cabinet. A intrat inaintea mea si ma gandeam ca totusi nu va suporta cu aceeasi calmitate, interventia dentistului. As, m-am inselat. Cred ca mana dentistului era cauza. Medicul dentist de la Clinica Trident, era un specialist cu experienta si pe deasupra, stia sa se faca placut copiilor.

Avantajele oferite de Clinica Trident pentru copii:

Pentru profesionistii de la Trident, sanatatea dentara a copiilor prin tratamentul care nu doare, reprezinta cartea de vizita. La Clinica Trident cei 20 de medicii specialisti alcatuiesc departamentul pentru copii, a carui experienta se tanspune in lucrarile dentare de inalta calitate.

Acum, sa continui un pic experienta pozitiva, de data asta, cu medicul stomatolog, ma felicit ca pasii mi-au fost indreptati catre aceasta clinica…asa scap de teama acelei freze si furnicaturile de pe sira spinari:)

Concluzia: Am mers intr-o clinica stomatologica pentru copii si mi-am invins teama… de freza dentistului.

2 gânduri despre “Clinica stomatologica pentru copii

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.