Spoturi led, becuri economice

Corpuri de iluminat, spot led
spot-led-6-5w-soclu-gu10-an-variabil-75591419 Corpurile de iluminat-spoturi led, sunt decoratiunile interioare pentru case, apartamente sau magazine, la moda in acest moment. Tipul de spoturi led magice, sunt cea mai noua tehnologie…Se stie acum ca produsele de iluminat cu led au un consum scazut de energie electrica, de aceea tot mai multi aleg aceasta solutie. Cu un consum mic de energie, cu o lumina placuta, un spot led se integreaza perfect in locuinta.
Iluminatul cu led mai ofera o functionare indelungata (circa 50000 de ore, la peste 4000 de aprinderi) si o stabilitate in functionare.

Spoturi led

Cel atasat acestui articol este un spot led 6.5W avand un soclu GU10 de culoare- alb. Puterea este de 6.5W, asta insemnand echivalentul unui bec cu incandescenta de 50W. Intensitate luminoas fiind de 390 lumeni. Lumenul este unitatea de masura a unui bec cu led.

Avantajele becurilor economice cu led de la Magic Led:

In primul rand, cand folosim in locuinta spoturi led, factura la curent electric va fi mai mica. Daca vom inlocui toate becurile incandescente cu corpuri de iluminat cu led sau spoturi led va fi un pas mare si important in economisire de curent electric.

In al doilea rand, raportul dintre calitate si pret este unul foarte bun.

Magic Led, magazin online

Despre Magic Led, trebuie sa stiti ca este un magazin online ce comercializeaza corpuri si produse destinate iluminatului cu led. Produsele sunt certificate TUV , V-TAC , RoHS si Dekra. Din acest an, pe langa magazinul online, Magic Led are si un magazin de prezentare in Bucuresti, sectorul 1, pe B-dul Ion Mihalache, nr.42-52, in blocul 35, la parter.

Aceia dintre dumneavoastra care vor sa economiseasca curent electric prin inlocuirea vechilor becuri, o pot face achizitionand becuri economice cu led sau spoturi led de pe site-ul magicled.ro sau mergand in showroom-ul de la adresa pe care v-am dat-o mai sus. A doua varianta fiind posibila pentru cei care locuiesc in Bucuresti.
Cu siguranta ca veti eficientiza consumul dumneavoastra de curent electric cu ledurile, de calitate, oferite de Magic LED. In opinia mea aceasta este si solutia perfecta pentru rentabilizarea iluminatului ambiental.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.