Futsal: Dunărea se va reuni pe 25 iulie

Dunărea se va reuni pe 25 iulie

Dunărea Călăraşi se va reuni pe 25 iulie, după cum susţine antrenorul – jucător, Marian Şotârcă. „Am decis împreună cu conducerea clubului ca reunirea să aibă loc pe 25 iulie. Cel mai probabil, viitorul sezon al ligii I va debuta pe 4 septembrie” a declarat M. Şotârcă care a continuat: „Vom începe pregătirile fără Al – Ioani care a decis să activeze în altă parte. Aştept un răspuns zilele următoare de la Răzvan Radu care are câteva oferte. Probleme ar fi şi în ceea ce-l priveşte pe Marko Kostic. Poate reuşim până la urmă să ajungem la o nouă înţelegere. La capitolul veniri, deocamdată nimic concret. Suntem în discuţii cu 2-3 jucători.”

În sezonul precedent, Dunărea s-a calificat în play-off fiind eliminată încă din primul tur de City’us Tg. Mureş, nimeni alta decât noua campioană a ţării. Mureşenii s-au impus în finală învingând în ambele partide pe bănăţenii de la Informatica Timişoara (4-0 la Tg. Mureş, respectiv 1-2, la Timişoara).

Noul sezon va fi „prefaţat” de Supercupa României, trofeul urmând a fi disputat de City’us şi Autobergamo Deva, câştigătoarea Cupei României.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.