Esecul fotbalului romanesc!

Dupa meciul cu ALBANIA, toti cauta si gasesc vinovati, dar nimeni nu cauta cauze.

Oare un Burleanu, un nimeni in fotbal, venit din fotbalul de sala, impus politic (de PDL) in fruntea FRF in timp ce capitanul Barcelonei, Gica Popescu infunda puscaria, oare desfintarile de cluburi,ca si inchiderea de fabrici nu ne spune nimic despre noi si ce vrem de la viitor?
Oare disparitia de baze sportive din cele mai multe orase romanesti (de exemplu in Alba Iulia, marele „liberal”Hava a daramat doua stadioane din cele trei, pentru a face loc unui MOLL si unei proprietati particulare, iar stadionul Cetate este in paragina, depozit pentru containerele orasului) nu ne face sa ne intrebam daca noi nu suntem vinovati?
Oare necalificarea la Olimpida a gimnasticii nu ne spune ca suntem de muuult pe un drum gresit si ca asta e doar finalul agoniei unei societati de consum fara valori si fara perspective?
Sa dam in fotbalisti, in antrenor si sa nu vedem nici acum ca tara asta nu are viitor nici in sport si nici in educatie sau economie.
Manelismul, cocalaria, pitiponceala, LasFierbinteala,VacantaMare, sangele pe ecran si catusele zornaind zilnic, in stiri nu aduc plus valoare nici economica, nici spirituala si cu atat mai putin sportiva sau culturtala.
Daca asta e”Tara lucrului bine facut”, ei bine eu nu vreau sa traiesc asa si aici.
Albania, era acum 25 de ani o tara din secolul 18, fara sosele, fara cai ferate, fara masini particulare, pe langa ea, Romania era precum Germania.
Acum ne dau lectii si in infrastructura ca si in fotbal.

Parerea mea…ei au construit!!

2 gânduri despre “Esecul fotbalului romanesc!

  1. trebuie sa vedem cauza acestei reacti si s-o combatem , atunci nu vom mai avea efect ! Din cati antrenori sunt in lume Iordanescu era solutia ?! Din preliminarii trebuia sa ne dam seama ca ceva scartaie !

    Apreciază

  2. Si Suedia a plecat acasa…Olanda nici n-a ajuns in Franta…Deci, se intampla si la case mai mari…dar, la noi nu exista speranta ca se va construi o eechipa competitiva…din urma nu vad sa vina nimic.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.