Vamaiotii invata sa se distreze responsabil in Cortul de Chill

Chill la malul marii:

Vamaiotii invata sa se distreze responsabil in Cortul de Chill, organizat de Asociatia ALIAT Romania

 

In weekend-ul 29 aprilie-1 mai, in centrul statiunii Vama Veche va fi instalat, pe plaja, Cortul de Chill. Specialistii ALIAT vor oferi activitati interactive și educationale despre consumul responsabil de alcool, iar vizitatorii işi vor putea evalua consumul de alcool.

Pentru al doilea an consecutiv, la ‘Cortul de Chill’, vamaiotii vor putea discuta cu specialiștii ALIAT despre importanta unui consum responsabil de alcool, chiar și in momentele de distractie. Participantii pot beneficia de ajutor imediat prin interventii specializate, precum consiliere pshihologica și evaluare a consumului de alcool cu ajutorul Testului AUDIT, recomandat de Organizitia Mondiala a Sanatatii.

 

“Cortul de Chill, derulat de ALIAT cu sprijin financiar din partea noastra, vine cu o abordare diferita de promovare a consumului moderat, prin interventii specializate in zonele recreationale. Prin acest tip de interventii discutam cu tinerii și ii incurajam sa-și pastreze controlul, iar consumul moderat sa devina un obicei pentru ei. Programul ii ajuta sa ia deciziile corecte in ceea ce privește petrecerea timpului liber, alegand sa se bucure de viata și sa consume cu moderatie”, explica Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.