Servicii de vidanjare in Magurele

Servicii de vidanjare in Magurele

slider-bg

Vidanjarea propriei fose septice nu mai este un lucru greu de facut, in ziua de azi. Exista societati care fac asta, cu utilaje si tehnologie moderna, in toate orasele din Romania. Nevoia de a avea o fosa septica curata si exploatata in conditii normale, face ca o data la minim treia ani, sa se apeleze la vidanjarea acesteia. Pretul unei astfel de operatiuni variaza in functie de distanta pentru care se deplaseaza masina si de capacitatea ( marimea) fosei ce urmeaza a fi curatate.
Daca nu stiati, va spun ca, mai sunt inca cartiere din orasele noastre, care nu beneficiaza de un sistem de canalizare centralizat. Pentru locuitorii acestor zone, fosa septica este solutia care asigura conditiile civilizate de trai.

Stiu ca pentru multi oameni, poate parea ciudat ca in anul 2016 sunt zone in care se mai foloseste o fosa septica, dar asta-i realitatea si nu ne putem face ca nu exista.

Asadar, este foarte important cand o locuinta  este conectata la o fosa septica, vidanjarea, sa se faca cat mai des, pentru ca mirosul urat de pe canalizarea respectiva, poate patrunde in casa.

Vidanjarea unei fose septice presupune o serie de operatiuni

-evacuarea continutului:
-desfundarea instalatie de canalizare;
– igienizarea instalatiei de canalizare,

Aceste operatiuni trebuiesc realizate cu multa atentie si nu se recomanda ca o singura persoana sa execute aceasta operatiune.

Cateva sfaturi legate de vidanjarea a unei fosei septice

– daca aveti o fosa septica, pentru o exploatare in conditii normale, vidanjarea periodica va scuteste de mirosul urat;
– folosirea corecta a fosei septice, fara a arunca in wc si chiuveta, ce nu trebuie, va asigura o exploatare fara probleme, de lunga durata;

Deci, verificarea constanta a fosei septice este un lucru extrem de important in exploatarea acesteia. Pe langa costurile mai mici, se poate proteja sanatatea celor care locuiesc in preajma ei, prin curatarea constanta.

Daca fosa septica este veche se poate acumula gaz metan si prezinta risc de explozie sau asfixiere. De aceea curatarea ei trebuie facuta de o societate specializata in acest domeniu. nu se recomanda ca o singura persoana sa faca aceste operatiuni, din cauza riscurilor la care se expune.

Pentru servicii de vidanjare in magurele, puteti apela la firma DINSTEF COM S.R.L, o societate de profil cu capital 100 romanesc. Ii puteti contacta atat telefonic ( nr. il gasiti pe site la pagina contact) cat si prin e-mail la adresa: office@vidanjari-desfundari.ro. Mai trebuie retinut faptul ca, toate serviciile de vidanjare, curatare, denisipare, decolmatare, pe care firma DINSTEF COM S.R.L, le executa au o eficienta maxima, datorita parcului auto modern de care dispune, atat in mediul urban cat si in cel rural.

In incheiere vreau sa va mai spun ca, exista situatii in care si cei care dispun de instalatii de canalizare pot intampina probleme in exploatare ei, datorita infundarii acesteia. Si in acest caz se poate apela la o firma specializata in servicii de vidanjare, care poate interveni de la caminul pe care il detine proprietarul locuintei pana la instalatia de canalizare de pe domeniul public, a orasului.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.