Cătălin Predoiu- purtător ilegal de creier.

Premierul-fantomă al PNL-PDL, dl. Cătălin Predoiu, cel care a semnat in 2010 privind majorarea TvA-ului de la 19 la 24 la sută cel care a semnat HG., de taierea a salariilor si pensiilor- și-a prezentat la un post TV (finantat de PNL) poziția asupra reducerii TVA – el este CONTRA!!!
Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toți oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politic ăsi economică, de invidie ca a luat PSD-ul aceasta măsură, sau pur și simplu de lipsă de inteligentă!
Eu am altă explicație – dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gândire al pedelistilor, ascunsi in PNL, el fiind ministru în Guvernul Boc care în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugând economia românească – totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft!
Este bine ca romanii să știe că acești oameni nu s-au schimbat deloc – sunt tot cei din 2010, gândesc și procedează la fel, doar nu-și mai zic PDL, ci PNL!
Dacă prima dată ne-au fost impuși de Băsescu, acum avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara cu prostia și hoția care îi caracterizează (și pe care iată nu ne lasă să o uităm!).

PS. Dacă ar exista in codul penal infractiunea de PURTATOR ILEGAL de CREIER, cu sigurantă primul dosar al săvârsiri acestei infractiuni, ar avea numele lui: Cătălin Predoiu.

2 gânduri despre “Cătălin Predoiu- purtător ilegal de creier.

  1. Sa vedeti acum scandal! FMI-ul le va impune taierea pensiilor, americanii vor trece in masa la ortodocsi, francejii vor renunta la pizza si japonejii nu vor mai circula cu masini FIAT! Se duce de rapa Sfantul Scaun.
    Nu e mai bine de noi? Jumate din ambasadori sunt gay, jumate sunt rauvegani si restul sunt persoane fara importanta. Pe noi ne iubesc si americancii si frantujii si FMI-ul.
    E adevarat ca niste dobitoci ne-au taiat pensiile si salariile, dar noi iubim poponarii ghei indiferent de pozitia in care se afla…

    Apreciat de 1 persoană

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.