Aihan Omer va rămâne antrenorul Dunării Călăraşi

Conştienţi că echipa are nevoie de întăriri, oamenii din jurul clubului condus de către Ion Dumitru au început să achite datoriile făcute de alţii. „Am plătit personal o sumă de bani către Borodi. Legal, noi nu putem face astfel de plăţi în numele clubului, aşa că am scos bani din buzunarul meu, am mai strâns şi de la alţi oameni din oraş şi am început să dăm. Aceste datorii ar fi trebuit să la plătească CSM Călăraşi, nu noi. Am înţeles că ei au rezolvat ceva cu Adrian Tucanu, dar nu ştiu exact despre ce este vorba”, a declarat Ion Dumitru, preşedintele Dunării Călăraşi.

Acesta a vorbit şi despre planurile de viitorul al clubului pe care îl conduce. „Anul viitor vrem să atacăm cupele europene. La vară vom face câteva transferuri importante. Echipa trebuie întărită serios. Deocamdată nu pot da nume. În schimb, în proporţie de 99%, Aihan Omer va rămâne antrenorul Dunării Călăraşi.”

Miercuri, călărăşenii se vor deplasa la Tg. Jiu, pentru un joc contând pentru etapa a 23-a Ligii Naţionale. Ultimul meci din cadrul sezonului regulat se va desfăşura la 8 aprilie, pe teren propriu, contra Stelei Bucureşti.

sursa:arenamedia

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.