Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”

harta-tur-ciclist-01

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”- un eveniment unic in tara noastra care se va desfasura intre 23 aprilie – 3 mai si va traversa 13 judete pe parcursul a 9 zile, din Sighetu Marmației până în Constanța. Cei care doresc sa pedaleze alaturi de Alteța Sa Regală sunt invitati sa liciteze pentru locurile disponibile în pluton sau sa se alature gratuit la evenimentele de întâmpinare care vor avea loc în orașele: Sighetu Marmației, Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași, Constanța.Se vor parcurge aproximativ 1000 km pe bicicletă în 9 zile, traversând România din Sighetu Marmației până în Constanța.
Sambata 2 mai plutonul ajunge la Calarasi, iar pentru duminica 3 mai este programata ultima etapa: Calarasi- Constanta, 145 Km.

Cărțile copilăriei pe bicicletă este să obținem susținerea necesară pentru a putea implementa proiectul la nivel național. Educația este o investiție în viitor, iar prin intermediul donațiilor și a cluburilor de lectură dorim să reducem procentul copiilor cu probleme de alfabetizare din România, oferindu-le șansa pe care fiecare dintre ei o merită”, declară ASR Principele Nicolae.

Mai multe detalii si inscrierea in plutonul turului ciclist caritabil gasiti aici

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.