Andreea Esca srl

Andreea Esca  si soţul ei, Alexandre Eram, va redeschide fabrica „CRINUL“ din Lehliu Gara, judetul Calarasi!
Este cunoscut faptul că pe lângă activitatea de la ProTV, Andreea Esca are şi afaceri, împreună cu soţul ei, Alexandre Eram. Ei, au realizat o linie vestimentară pentru copii, una de bijuterii, dar şi de cosmetice. Pentru că lucrurile au evoluat foarte bine, firma ANDREEA ESCA SRL a trecut la o acţiune extrem de interesantă care îi va aduce o extinderea în domeniul vestimentar! Mai precis, Andreea Esca va redeschide fabrica „CRINUL“, de la Lehliu-Gară!
După cum se ştie, fosta întreprindere de succes din domeniul confecţiilor care oferea locuri de muncă pentru multe din locuitoarele zonei Lehliu-Gară (oraşul, dar şi comunele învecinate) a fost închisă, fiind acum aproape distrusă! În paragină! Motiv pentru care femeile care lucrau acolo au rămas fără servicii, localitatea a rămas fără taxele de care beneficia. Aşa cum s-a întâmplat în multe localităţi din România, in aceşti 25 de ani. Bineînţeles că evenimentul săptămânii, la Lehliu-Gară, l-a reprezentat apariţia pe străzile localităţii a cunoscutei prezentatoare de televiziune, alături de soţul său! De la primarul Iulian Iacomi până la ultimii locuitori, toţi s-au arătat încântaţi de ideea, că pe de o parte, una dintre vedetele României soseşte la Lehliu-Gară, dar şi că investeşte aici! Astfel că, în foarte scurt timp, fabrica „CRINUL“ va deveni fabrica… ANDREEA ESCA!

In anul 2013, Andreea Esca Srl a avut o cifra de afaceri de 254.157 lei si un profit de 131.159 lei, conform raportarilor facute la Anaf.

sursa: junrnaldecalarasi

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.