Idei de afaceri. O tanara livreaza fructe corporatistilor

O tanara cu initiativa din Cluj-Napoca si-a înfiintat propria firma prin intermediul careia livreaza fructe mai multor angajati din birouri.

La un an de la deschiderea business-ului, Mihaela Ancău, avand varsta de 25 de ani, a ajuns sa vanda lunar o cantitate ce depaseste o tona de mere, prune, nectarine sau struguri.

„Înainte de a porni acest business nu am lucrat, chiar eram în căutatea unui job şi mi s-a părut o idee de afaceri cu potenţial, mai ales că, la vremea respectivă, în Cluj nu erau decât câteva depozite care mai livrau ocazional fructe la birou, dar nicio firmă specializată pe asta. Ideea în sine am preluat-o din Belgia, unde lucrează un prieten şi ştiam că primeşte zilnic fructe la birou“, a povestit Mihaela Ancău, pentru site-ul economic zf.ro.

Fructele sunt cumparate de la depozitele din Cluj si livrate in aceeasi zi, la birouri, intre orele 10.00 si 11.00, cand cei mai multi angajati ai acestor companii isi iau pauza de masa.

In acest moment, firma tinerei are doi mari clienti, care comanda cate 600, respectiv 700 de kilograme de fructe lunar, dar si clienţi mai mici pentru care livreaza zeci de kilograme de fructe pe luna la un preţ de aproximativ 6 lei/kg, la care se adauga TVA-ul.

Un gând despre “Idei de afaceri. O tanara livreaza fructe corporatistilor

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.