Acul din carul cu fan

Daca toata fericirea omului ar consta in gasirea presupusului Ac, ascuns in carul cu fan, eu cel putin, as lua la „purecat” fiecare pai chiar daca mi-ar trebui 10 ani de cautari! Imposibil sa nu-l gasesti in 3650 de zile! Din pacate lucrurile nu stau tocmai asa. Ceea ce omul nu stie, este ca, fericirea nu trebuie cautata, ci trebuie inteleasa! Fericirea, se gaseste la fiecare pas,la fiecare suflare, in fiecare clipa se ascunde cel putin cate o tona de fericire, si sa nu uitam ca fericirea naste fericire, asa ca, daca ar fi sa inmultim, numai la 1000, fiecare clipa din cele 86 400 de clipe ce formeaza o zi, am ajunge la niste sume fabuloase,de ordinul lui N.

Valoarea unei clipe este cu mult mai mare decat toate bogatiile de pe pamant adunate la un loc si apoi date unui singur om! Cum poate fi explicat acest fapt, care, la prima vedere, pare de domeniul fantasticului? Foarte simplu, si usor de priceput- Tot aurul ramane aici, si chiar daca te-ai infruptat din toate placerile pamantesti,la urma nu vei mai simti nimic.In schimb,o clipa o poti transforma in Eternitate! O fapta curata, un gand curat, sunt adevaratele bogatii, mai bine spus;Hrana de dincolo de noi!

„Slava lui Dumnezeu sta in ascunderea lucrurilor, dar slava imparatilor sta in cercetarea lucrurilor”.(Pilde 25-2).Efectiv,m-am indragostit de aceasta pilda! Nu trebui sa fi mare filozof ca sa poti pricepe sensul acestei pilde. Eu, cel putin,prin cercetare inteleg, exact ceea ce inteleg prin cautarea acului…Daca nu-l gasesc,inseamna ca nu am cautat indeajuns,iar daca sunt un om drept si sincer cu mine insumi, nu voi cauta argumente care sa dovedeasca lipsa acului. Atata timp cat eu exist ca si om, inseamna ca exista si un raspuns logic care sa imi raspunda rational la tot ceea ce voi intreba, ca altfel, nu m-as fi nascut om!

Dupa cum bine se vede, ma invart numai in jurul religiei, si tot ceea ce doresc sa demonstrez, este, falsitatea ideologiilor religioase construite de om! Ca sa poti pricepe o idee,oricare ar fi ea,in primul rand,tu-individul trebuie sa devii neutru fata de problema-idee pe care vreau sa o cercetez,ca, daca voi proceda altfel, nu vei ajunge la un raspuns drept, chiar daca ti se pare a fi adevarat!
„Sa nu marturisesti impotriva aproapelui tau,ca martor mincinos”(Porunca a 9-a)
Aceasta Porunca o poti folosi si in situatia ta personala! Cum? Recunoscandu-ti toate greselile! Ce inseamna asta? Sa nu mai judeci pe nimeni pentru situatia in care te afli, si sa iti ceri iertare chiar si celor care ti-au gresit atunci cand tu erai prea mic pentru a fi judecat! Acest lucru il poti face numai daca esti multumit de viata pe care o traiesti.Altfel…

Un om cu adevarat credincios nu va uita nici macar o clipa. Aici vorbesc despre un om ajuns la maturitate. Nu tot la fel sta treaba si cu viata unui copil, adolescent sau tanar/a! Ceea ce multa lume nu pricepe, este tocmai acest fapt, adica: Faptele parintilor se rasfrang asupra copiilor, nepotilor si stranepotilor! Si toate acestea pot merge pana la sfarsitul-sfarsitului. Ceea ce traim noi azi, se poate numii inceputul sfarsitului lumii materiale, mai bine zis-Sfarsitul celor 6000 de ani. 6zile a fost creat universul, si fiecarei zile din creatie i sa oferit 1000 de ani de viata. Dupa cum bine stim,orice inceput,obligat trebuie sa aiba si un sfarsit!

Ideologia crestina nu accepta idea reincarnarii. Chiar si aici se bat cu cuvintele lor. De fapt, reincarnarea este, a doua si a treia sansa care i se da sufletului, singura diferenta este schimbarea „imbracamintei-trup”,in rest este acelasi suflet.Intoarcerea si celuilalt obraz, ar fi ca acordarea unei sanse. Asa ca, din moment ce omul acorda altui om inca o sansa.
-Oare Divinitatea sa nu acorde sufletului o alta sansa,intr-o alta viata?? Acest fapt este demonstrat chiar si stiintific,ceea ce biserica numeste lucrarea diavolului!!Normal sa o numeasca asa, deoarece le scoate la iveala toate inselaciunile si marsaviile cu care au indobitocit omenirea. Calitatea intodeauna bate cantitatea!

Teme-te de Dumnezeu*
„Am mai vazut supt soare ca in locul randuit pentru judecata domneste nelegiuirea,si ca in locul randuit pentru dreptate este rautate.Atunci am zis in inima mea.„(Eclesiastul 3-16,17)

Sunt nascut, om din om, iar omului i s-a dat minte sa cerceteze si inima sa gandeasca! Sa iei painea saracului, ca sa pictezi icoane si sa sculptezi sau sa torni dumnezei inchipuiti, asta e dovada cea mai concreta care spune ce fel de credinta se afla in inimile educatorilor crestini.Cate si mai cate dovezi spun si arata falsitatea ideologiei crestine.Am zis!

Un gând despre “Acul din carul cu fan

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.