Comunicat de presa pe facebook!

Ca si replica la articolul: La pescuit pe strada IL Caragiale , si citez de pe pagina personala a primarului municipiului Calarasi Daniel Stefan Dragulin:

„Sunt extrem de mulţumit că licitaţia privind asfaltarea străzii I.L. Caragiale, arteră a municipiului reşedinţă de judeţ care face legătura între Port şi Varianta Nord, s-a încheiat cu succes. Decizia comisiei de evaluare nu a avut parte de nicio contestaţie si s-a semnat contractul de lucrări.

Prima lucrare de asfaltare pe care am tot discutat-o intră, aşadar, pe un făgaş normal. Vorbim despre un contract bianual de lucrări şi cred că vom reuşi anul acesta să turnăm primul strat de asfalt, urmând ca în primăvară să-l turnăm pe celălalt. Mai mult, în perioada imediat următoare trecem şi la modernizarea străzilor adiacente I.L. Caragiale pentru că acolo am terminat canalizarea şi vreau, cu această ocazie, să-mi cer scuze în faţa cetăţenilor pentru disconfortul creat, din cauza ploilor am fost şi întârziaţi, dar în această vară aceşti cetăţeni vor avea nişte drumuri modern realizate.”

Inchei acest post cu speranta ca cei scris de manuta domnului primar, asa va fi si in realitate de pe strada IL Caragiale din Calarasi si cartierul cu pricina!

PS. Cetateni orasului sunt extrem de nemultumiti de prioritatile primariei si-am sa citez doar unul din sutele de comentarii facute la postarea respectiva: „Domnu.Primar,v_ati iaudat acum un an si jumatate ca asfaltati strada musetelului la j 40 linga cimitir nici gunoiul nu se ridica .ati mutat tomberoanele iar o parte din din locatari duc gunoiul tot acola . Aveti camera pe cimitir puteti vedea cine arunca gunoiul linga cimitir!!!!!! Va multumesc aticipat”

2 gânduri despre “Comunicat de presa pe facebook!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.