Inelele care vor impresiona lumea

O echipă de specialiști în tehnologie a anunțat intrarea pe piață a unui inel inteligent. Nod a fost creat să controleze o sumedenie de gadgeturi inteligente care se conectează cu Bluetooth.

Potrivit celor care au conceput inelul, lista gadgeturilor compatibile cu Nod este în continuă actualizare. De exemplu, cu acest gadget poți înlocui telecomanda televizorului dacă ai un Smart TV. De asemenea, poți naviga și pe internet prin intermediul gesturilor. Nod Labs a anunțat că inelul va costa aproximativ 150 de dolari.

Smarty. O echipă de specialiști a creat un inel inteligent care se conectează cu smartphone-ul prin Bluetooth și prin care poți primi diverse alerte pentru mesaje sau apeluri. Inelul poate fi controlat și setat printr-o aplicație de smartphone. Printre altele, ai putea să-ți setezi să-ți apară ceasul sau un cronometru.

De asemenea, îl poți folosi și ca alarmă atunci când te îndepărtezi mai mult de aproximativ 9 metri de smartphone. Bateria ține 24 de ore, iar inelul este compatibil cu toate smartphone-urile cu Android și iOS care au Bluetooth 4.0. Deocamdată nu sunt detalii în ceea ce privește prețul și când va apărea acesta pe piață.

Smarty

Fin. RHL Vision propune proiectul unui inel care se conectează prin Bluetooth și transformă degetele „în butoane” și te ajută să controlezi gadgeturile inteligente prin aer.

Cum funcționează? Un senzor care se află în inelul denumit Fin este capabil să citească și să „traducă” mișcările pe care le faci cu degetele. Detectează atunci când vrei să dai scroll, înainte sau înapoi sau click.

Fin se poate conecta prin Bluetooth și poate controla smartphone-uri, televizoare și alte gadgeturi. Echipa de specialiști speră ca în următoarea perioadă să poată introduce în inelul lor inteligent și tehnologia datelor biometrice, pentru ca Fin să poată „personaliza” câte o funcție pentru fiecare deget.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.