Reporterul de teren

Reporterul de teren …. o specie pe cat de noua, pe atat de fascinanta , e un hibrid obtinut prin incrucisarea reusita dintre indolenta crasa si totala plus nota de corijenta la limba romana, altfel, destul de prolifica ca specie , din cate se poate observa .
In timp ce „oamenii legii ” transporta in pas alergator un violator, care, abia iesit din inchisoare, ca a si recidivat, o fi de la pasul grabit al anchetatorului si, imprudent intr-un parc, a acostat-o pe ea, domnisoara nevinovata. Dar sa revenim la reporterul de teren care slobozeste in eter intrebarea de-o larga inteligenta, raspunzand preocuparilor perpetue ale publicului: „De ce-ati violat-o pe doamnisoara ? ” Uau….ce intrebate inteligenta!!! ( „chiar ”- gandeste suspectul, ridicand din umeri – „ ce mi-o fi venit s-o violez pe doamnisoara, care se plimba si ea in miezul noptii … ”) dar nu apuca sa-si incheie analiza psihologica asupra abominabilei fapte abia savarsite ca se aude din nou vocea tunatoare a aceluiasi reporter : „Ati amenintat-o pe doamnisoar inainte s-o violati ? ” (si iar gandurile marunte ale suspectului „nu, cum s-o amenint, Eu!!! … am luat-o cu binisorul …i -am vorbit frumos … i-am propus un viol decent ”… ) .
Aceste de intrebari se pun zilnic, in tot soiul de circumstante; nota lor generala este de imbecilitate agresiva sau mofluza, depinzand de starea circuitelor intime ale reporterului/reporteritei de teren …Ma si intreb de multe ori daca oamenii astia chiar au o viata a lor, sau traiesc pur si simplu numai din spectacolele brodate pe seama nenumaratelor arestari, ridicari, anchetari, incatusari sau accidente, inundatii, incendii si cutremurari ale scoartei ( de preferinta cu multe victime ) ?
Altfel, sunt baieti si fete subtiri, ei reporterii de teren … intotdeauna vorbesc cu ucigasii si violatorii de copii cu: “dumneavoastra ” !

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.