Războiul dintre Cotroceni și PSD: Tremurături, medici și băutură

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a făcut o declarație extrem de dură la adresa președintelui Traian Băsescu. „S-a referit la premier că a avut o cădere nervoasă. Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de abia-l ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării, el n-ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic, mi se pare firesc. Dacă tot vorbim de cei care au căderi, unii le au în alcool”, a declarat Ilie Sârbu.

Traian Băsescu a declarat la televiziunea de știri Digi24 că Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a fost: „un soi de samsar de terenuri” în Timiș.

„Un soi de samsar de terenuri a fost Ilie Sârbu pe toată perioada când s-au constituit marile suprafeţe consolidate (…). Nu ştiu dacă a făcut ceva ilegal sau nu, dar broker de aranjamente, în mod categoric, a fost”, a declarat Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că atât el, cât și fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziția Parchetului privind terenul din comuna Nana, iar senatorul PSD Gabriela Firea, membru al comisiei parlamentare de anchetă „mai bine ar sta în banca ei și s-ar ocupa ce se întâmplă pe moșia soțului, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă”.

Gabriela Firea a anunțat că depune o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. „Simt permanent o stare de temere, de îngrijorare și de neliniște în legătură cu siguranța familiei mele. Cred că sunt întrunite și elementele infracțiunii de șantaj”, a declarat Gabriela Firea.

Datorita acestor individ nu ma mai uit la televizor. Am reinceput sa citesc carti asa cum faceam si pe vremea lui Impuscatu’. Mintea mi s-a limpezit si am inceput sa zambesc din nou asa cum nu am mai facut-o de vreo 20 de ani. Faceti ca mine si vom vedea impreuna rezultatele in scurt timp. Romania nu mai zambeste de 20 de ani poate a venit timpul !
Otreapa asta de la Cotroceni isi bate joc de noi crezandu-ne dobitoaci asemenea lui. Se inseala! Sper sa aiba aceeasi soarta ca a lui Impuscatu’. Stiu ca sunt multi care-i doresc aceasta soarta si-o spuna asa printre dinti, de frica, eu o spun si-o scriu pe sleau!!!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.