Ciudatenii din India

India este o tara plina de ciudatenii si ciudati. Acolo traiesc foarte multi oameni care isi dedica viata unui scop anume, acela de a intra în Cartea Recordurilor.

Ram Singh Chauban este unul dintre acestia. El se afla in posesia cele mai lungi mustati din lume. Are varsta de 58 de ani, iar mustata si-a lasat-o sa creasca acum 32 de ani, pana a ajuns sa aiba o lungime de peste 4,2 metri.

Mai jos vedeti videoclipul cu dovada:

Indianul este tare mandru de aspectul sa si petrece mai mult de doua ore pe zi pentru a-si unge mustața cu ulei si pentru a se aranja.

Chauban a spus ca pentru el, mustata este un dar neprețuit si ca inseamna totul, fiind simbolul mandriei, al respectului si al onoarei. De asemenea, din punctul sau de vedere, nimeni nu ar trebui sa puna vreun pret pe podoaba sa faciala.

Partea amuzanta a acestei situatii, pentru ca este si asa ceva, este faptul ca indianul isi tine mustata pe cap, sub turban, deoarece lungimea ei nu i-ar permite sa mearga si ar putea calca pe ea.

Familia sa este mandra de aspectul barbatului si de faptul ca a devenit chiar vedeta in orasul in care locuieste, iar acum prin Cartea Recordurilor, si in lume.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.