Handbal: Ahc Dunarea Calarasi victorie la Bacau

Meciul de la Bacau a avut un inceput fantastic tabela aratand la un moment dat scorul de neimaginat, 4-0, pentru nou promovata Dunarea Calarasi, cu vicecampiona Romaniei, Stiinta Municipal Bacau pe terenul acesteia. Si, asta datorita paradelor de exceptie ale lui Brazhnyk.

Gazdele au reusit primul gol in min. 11, dintr-o aruncare de la 7 metri. Acela este si momentul revenirii in joc a vicecampioanei Romaniei.

La pauza, Stiinta Municipal Dedeman Bacau – AHC DUnarea Calarasi 13-15.

Sursa foto: Calarasi Handbal

In a doua repriza, bacauanii au alergat dupa egalare, care a venit abia în minutul 51, dintr-o aruncare de la sapte metri, transformata de Masachs. Pana atunci, echipa lui Aihan Omer a continuat evolutia entuziasmanta, dar au intampinat probleme cand in poarta a intrat Răducu Tamaș. Cu sapte minute inainte de final, Rotaru a adus Bacaul pentru prima oara in avantaj, iar moldoveanul Vartic a dus scorul la 26-24 si elevii lui Garralda pareau ca se indreapta spre o victorie nesperata. Doar ca luciditatea din atac a disparut si portarul Dunarii- Brazhny, a avut trei parade consecutive in fata lui Stan, care a permis calarasenilor sa întoarca scorul. Alin Șania, Nicolae si Gurkovsky au facut 26-27, iar Masachs, din extrema, a mai adus o data egalarea. Alin Șania a adus insa bucuria pentru echipa si suporterii Dunarii, marcand cu trei secunde inaintea finalului de meciul, din inter stanga, si Dunarea Calarasi ia  toate punctele de la Bacau.

De mentionat prezenta la Bacau a gruparii Red Dogs Calarasi care si-a sustinut favoriti…cum stiu ei mai bine.

Știința Bacău-AHC Dunărea Călărași 27-28 (13-15)

PS. La multi ani, Ionut Saulescu

Un gând despre “Handbal: Ahc Dunarea Calarasi victorie la Bacau

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.