“Desculț în parc”

Joi, 29 ianuarie 2015, de la ora 19:00, Centrul Cultural Județean Călărași -Barbu Stirbei este gazda spectacolului de teatru “Desculț în parc”, o comedie scrisă de Neil Simon si pusă in scenă de Ștefan Bănică Jr (regia spectacolului). Din distribuție mai fac parte: Răzvan Vasilescu, Diana Cavallioti, Ileana Cernat și Șerban Georgevici.

Comedia “Desculţ în parc” ne prezintă încercările unui cuplu proaspăt căsătorit de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile. Acestea dau naştere la manifestări şi sentimente de mult ori contradictorii. Nu lipsesc conflictele astfel, pe lângă marea iubire, inevitabil apar şi micile probleme ale vieţii, condimentate ca întotdeauana de vecini „drăguţi” şi “binevoitori”.

Cei doi tineri învaţă cum să trăiască şi să îşi păstreze vie dragostea într-un apartament mic, situat la ultimul etaj al unui imobil din centrul New York-ului, fără căldură, cu o gaură în luminator. La toate acestea se adaugă prezenţele pline de culoare ale excentricului vecin Victor Velasco şi ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalităţi la fel de diferite ca şi cele ale tinerilor căsătoriţi.

Sursa: obiectiv-online.ro

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.