Pentru siguranța mașinii tale alege ușile secționale pentru garaj de la Alexiana.ro

Pentru siguranța mașinii tale alege ușile secționale pentru garaj de la Alexiana.ro


Siguranța înainte de toate – acesta este trendul zilelor noastre, indiferent că vorbim de siguranța personală sau a bunurilor aflate în proprietatea noastră. Atât casele, cât și garajele pot fi protejate prin instalarea camerelor de luat vederi, iar mașina poate fi la adăpost în spatele unei uși de garaj rezistente în fața factorilor exteriori.

Aceste elemente care protejează și securizează atât locuința personală, cât și garajul pot fi achiziționate de la firma Alexiana Group, cu renume în comercializarea ușilor de garaj, a rulourilor exterioare, a sistemelor de aluminiu și în automatizări.

 

Uși secționale pentru garaje, garanția calității

 

Unul dintre cele mai bune măsuri de protecție pentru mașina personală, dar și a altor lucruri poate fi închiderea ei într-un garaj special amenajat în acest sens. Mai mult decât atât, contează și securizarea garajului cu o ușă potrivită.

De la firma Alexiana Group pot fi comandate usi sectionale pentru garaj pentru toate gusturile și buzunarele. Acestea se prezintă sub forme diverse cum ar fi ușile secționale cu pietonală fără prag, dar și ușile de garaj cu pietonală și cu ramă colorată. Culorile pot fi alese din paleta prezentată pe site-ul oficial – fie nuanțe mai închise de gri, verde sau negru, fie mai deschise precum albastru și roșu.

 

Montarea ușilor de garaj secționale și caracteristici specifice

 

Ușile secționale de garaj sunt montate direct în spatele golului pentru a acoperi eficient și proteja interiorul garajului. În faza inițială de folosire, adică la deschidere, este verticală, iar mai apoi, când se ridică, ușa este poziționată sub tavan, paralel cu podeaua.

Aceste caracteristici le fac fiabile pentru montarea lor și la garajele care au o formă neobișnuită, departe de cea clasică. Apoi, întregul spațiu din garaj poate fi valorificat la maxim și, nu în ultimul rând, este avantajos că autoturismul poate fi parcat și în fața garajului. Adică exploatezi la maxim spațiul din interior, dar și din fața garajului.

Printre cele mai importante caracteristici ale ușilor de garaj secționale se numără următoarele:

  • panoul de tip sandwich anticoroziv fabricat din oțel galvanizat;
  • izolația cu spumă poliuretanică;
  • cabluri de tracțiune din oțel;
  • sistem de rulare pe role prevăzute cu rulmenți;
  • izolează termic și acustic;
  • siguranța împotriva accidentărilor;
  • pot fi personalizate ca dimensiuni și cromatic.

 

Cum poți comanda

 

Dacă te-ai hotărât să alegi o ușă de garaj de la Alexiana Group – cu pagina oficială www.alexiana.ro – solicită mai întâi de toate ajutorul echipei. Soluțiile tehnice, măsurătorile sunt gratuite. Vei primi o ofertă de preț, pentru a ști toate costurile implicate. Montajul ușii va fi realizat în medie în 7 până la 14 zile de la ofertarea primită. După montaj, sunt 45 de zile, termen extins, pentru cei care vor dori să facă retur, dacă efectiv nu le place cum arată sau cum funcționează ușa de garaj.

O ușă de garaj comandată de la acest furnizor poate fi obținută o garanție de până la 11 ani. Prima verificare, revizia necesară prelungirii garanției, este la doi ani. Clienții beneficiază de gratuitate la această primă revizie.

Pentru mai multe detalii despre produsele firmei și prețurile aferente, completează formularul existent pe site sau află prețul folosind calculatorul din pagină.

 

 

Contact: office@alexiana.ro

 

 

 

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.