Cooperativa Agricola Pastravul din Tara Ta!

Pentru că mâine sunt Floriile și este dezlegare la pește, Cooperativa Agricolă Păstrăvul Din Țara Ta vă așteptă să le vizitați standul din cadrul târgului de produse românești „Bunătăți de soi din România, din incinta Prahova Value Centre Ploiești și să vă cumpărați bunătăți din gama lor de produse.

În anul 2020, la inițiativa celor șase membri fondatori, a fost înființată prima Cooperativă Agricolă cu specific piscicol din România, cu denumirea „Păstrăvul din țara ta”.

🟩 Pasiunea pentru peștele de calitate, crescut în apele limpezi ale României, i-a adus împreună pe membrii Cooperativei pentru a le oferi românilor produse din comorile naturii carpatine.

Membrii Cooperativei „Păstrăvul din Țara Ta” produc o cantitate anuală de circa 820 de tone de păstrăv. Incubarea, creșterea și procesarea păstrăvului se realizează în cadrul fermelor din localitățile Bușteni, Slănic, Fulga din județul Prahova, comuna Izvoarele din județul Giurgiu, Sâmbăta de Sus și Prejmer din județul Brașov.

Cooperativa comercializează atât pește proaspăt, cât și produse procesate, precum: păstrav marinat, file de păstrăv afumat, file de pastrav fume, biftec-tartar afumat, caviar păstrav, păstrăv afumat întreg, zacuscă păstrăv tradițional, păstrav în ulei aromatizat, pate ficat de păstrăv, păstrăv în sos tomat, pastă curcubeu din file de păstrăv.

Pastravaria Busteni pastravul din Tara Ta

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.