Prețul pentru gigacalorie este 450 de lei la Constanța

Prețul pentru gigacalorie este 450 de lei la Constanța atât pentru apa caldă, cât și pentru căldură! Municipalitatea a prelungit subvenția până la sfârșitul anului 2023!
În ședința Consiliului Local Municipal din 30 martie 2023, aleșii locali au aprobat prețul pentru populație al energiei termice furnizate de societatea Termoficare Constanţa SRL şi a subvenției acordate populației pentru perioada 01.04.2023-31.12.2023.
Până la 31 decembrie 2023, constănțenii vor plăti 450 lei (inclusiv TVA) pentru o gigacalorie, atât apă caldă, cât și căldură, iar Primăria Municipiului Constanța va subvenționa cu 1351,91 lei (inclusiv TVA) prețul gigacaloriei.
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Condițiile tehnice precare ale rețelei au generat mărirea prețului gigacaloriei și implicit a subvenției. După mai bine de 40 de ani, acum schimbăm instalatia termică a orașului, înlocuim vechile conducte de transport energie termică. Implementarea procesului de schimbare a infrastructurii va reduce considerabil pierderile termice și va duce la creșterea eficienței energetice în întregul sistem și totodată reducerea costurilor pentru energia termică livrată/vândută.”
Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.